دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۳ ثبت شده است

پیام تبریک به مناسبت انتصاب مجدد دکتر خیری به ریاست واحدنراق

حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خیری

با ابراز مسرت ، انتصاب مجدد جنابعالی را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق را خدمت جنابعالی ، اعضای محترم هیات علمی ، کارکنان ودانشجویان گرامی تبریک وتهنیت عرض می نماییم .

 

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نراق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۳ ، ۱۹:۰۱
حسن خیری

    به همت مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی برگزار شد؛

  میزگرد “انقلاب اسلامی و روحانیت مسئولیت‌ها و انتظارات”


  تاریخ  انتشار خبر: سه شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٣

  ساعت انتشار خبر: ١٢:٥٤

  شماره خبر: ٥٩٢٩٦


گروه گزارش: میزگرد علمی پژوهشی “انقلاب اسلامی و روحانیت مسئولیت‌ها و انتظارات” در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی علوم انسانی جامعة المصطفی برگزار شد.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعة المصطفی، این میزگرد علمی با مشارکت حجج اسلام والمسلمین معصومی، خیری و میر علی و با حضور جمعی از اساتید و دانش پژوهان جامعة المصطفی به همت مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خیری دبیر این میزگرد علمی در ابتدای این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: انقلاب اسلامی پیچ تاریخی را در عرصه تحولات سیاسی و فرهنگی ایجاد نمود و گفتمان‌های غالب عصر معاصر را دچار چالش کرد.

وی با بیان این که پیشرفت‌های روز افزون امت اسلامی به ویژه ایران اسلامی دشمنان را متوجه ظرفیت‌های عظیم معارف ناب الهی، انقلاب، روحانیت و حاکمیت ولایی جمهوری اسلامی ایران نمود، افزود: یکه تازی مکتب اهل بیت(ع) در ارائه الگوی مطلوب دینی در عصری که به سمت افول دین حرکت می‌نمود، دشمنان دین و دیانت را به فکر مقابله و ضربه زدن به ماهیت انقلاب اسلامی، به طور خاص روحانیت انداخت.

این استاد جامعة المصطفی با تأکید بر این که در عصر کنونی روحانیت در سیبل ترکش‌های توطئه‌ای دشمنان اسلام قرار دارد، ابراز داشت: اگر جایگاه روحانیت، انقلاب و مسئولیت‌ها و انتظاراتی که نسبت به روحانیت وجود دارد، درست تبیین نشود؛ امکان کارسازی توطئه دشمنان فراهم خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین خیری در پایان سخنان خود توجه واقع‌بینانه به ضعف‌ها و قوت‌ها را عاملی برای شناخت صحیح دانست و یادآور شد: باید با مراجعه به مباحث تاریخی، و مطالعه فراز و فرود نهضت‌های گوناگون، نسبت به عبرت‌ها و بزنگاه‌های تاریخی شناخت صحیحی را کسب نماییم.

حجت الاسلام والمسلمین معصومی، رئیس مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی نیز در این میزگرد علمی با تاکید بر این که رسالت سنگین روحانیت در انقلاب اسلامی، موجب شده تا این نهاد مقدس کمتر نسبت به رابطه خود و انقلاب توجه نماید، تصریح کرد: روحانیتی که می‌خواهد به عنوان یک جریان مرتبط با انقلاب اسلامی شناخته شود؛ باید تعریف درستی از انقلاب اسلامی و روحانیت داشته باشد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی المصطفی شناخت جایگاه روحانیت در منظومه انقلاب اسلامی را مهم ارزیابی نمود و خاطرنشان کرد: باید رابطه روحانیت با نظام اسلامی به لحاظ نظری و تاریخی در منظومه جایگاه روحانیت بررسی گردد.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تبیین روحانیت در جامعة و نقش‌های مهمی که بر عهده او نهاده شده است، اظهار داشت: روحانی تنها به معنای اسلام شناس صرف نیست. بلکه روحانی باید ضمن اسلام شناسی، ایمان به آرمان‌ها و ارزش‌ها داشته، مجموعه نظام تعلیم و تربیتی خاصی را طی کرده باشد.

حجت الاسلام والمسلمین معصومی با تاکید بر این که یک روحانی باید در راستای کار و شغلی که دارد، شناخت معرفی و تبیین اسلام را مهم بداند و در این راستا قدم بردارد گفت: کسب نساب لازم خودسازی برای ورود به عرصه‌های مختلف دینی و اجتماعی لازمه یک روحانی است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی المصطفی افزود: در یک تعریف کلی می‌توان گفت؛ روحانی به اسلام شناسان مؤمن به اصول، احکام و ارزش‌های اسلام که نظام تعلیم و تربیت حوزوی را طی کرده، در خدمت تبیین معارف دینی بوده و از نساب لازم تقوا و تهذیب دینی برای حفاظت از دین برخوردار باشد، اطلاق می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مراحل تاریخی چهارگانه روحانیت و جایگاه آن در عرصه اجتماع، ابراز داشت: "روایت‌گری"، "دوران فقاهت"، "دوران زعامت" و نیز "دوران ولایت" از مهمترین مراحل تاریخی حضور روحانیت در عرصه‌های گوناگون اجتماعی است.

این کارشناس جامعة المصطفی تاکید کرد: بر اساس تعریف‌های ارائه شده، متوجه می‌شویم که انقلاب اسلامی با رسالت روحانیت پیوند خورده و این رسالت روحانیت بود که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.

حجت الاسلام والمسلمن معصومی در بخش دیگری از سخنان خود عصر روایت گری روحانیت را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: در زمان نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) و ائمه اطهار(علیهم السلام) روحانیت محوریت مستقلی نداشت. بلکه روحانیت در اجتماع به عنوان نمایندگان و وکلای معصومین(علیهم السلام) حضور پیدا می‌کردند.

وی اظهار داشت: با توجه به آغاز غیبت صغری و حاکم شدن فضای تقیه بعد از شهادت امام حسن عسکری(ع) و نیز نزدیکی عصر روایت گری به زمان ائمه اطهار(علیهم السلام)، تنوع موضوعی خاصی وجود نداشت و مسائل مستحدثه خاصی روی نمی‌داد؛ لذا اگر همان احادیث به مردم منتقل می‌شد، پاسخگوی نیاز جوامع اسلامی بود.

استاد جامعة المصطفی با بیان این که عصر روایت گری وضعیتی طبیعی بود که عالمان آن دوران به خوبی از عهده آن بر آمدند تصریح کرد: علمای هر عصر، تا حد زیادی بر اساس اقتضائات زمان به خوبی عمل نموده‌اند. اگر فضای حاکم بر جوامع اسلامی را به خوبی درک کنیم، خواهیم فهمید که عکس العمل علمای هر عصر شبیه معجزه بوده و تنها با اتصال به ائمه معصوم(علیهم السلام) می‌توان چنین رویکردی را رقم زد.

حجت الاسلام والمسلمین معصومی در ادامه عوامل ضعف حضور روحانیون در زمان‌های گوناگون را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: با دور شدن از زمان نبی مکرم اسلام(ص) هر اندازه نقش خلفا و حکما در اداره امورات جامعه اسلامی پررنگ تر می‌شد؛ خود به خود نقش عالم دینی را کمرنگ تر می‌نمود و همواره حاکمیت جور خود را در تشخیص و تعریف دین سهیم می‌دانست.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی المصطفی با اشاره به این که دستگاه خلافت حتی به علمای اهل سنت نیز اجازه زعامت در جوامع اسلامی را نمی داد، خاطرنشان کرد: کسانی اجازه اعمال رهبریت دینی را داشتند که سینه چاک دستگاه خلافت بوده، موید افعال آنان باشند.

وی تغییر تعریف دین از اداره تمام امورات و اقتضائات حیات بشر و منحصر شدن آن در برنامه‌های معنوی را از دیگر چالش‌های روبرویی روحانیت دانست و تصریح کرد: متأسفانه برخی از روحانیون ضمن همراهی با تعریف جدید از دین که تاثیرپذیری آن از کلیسا را نمی توان نادیده گرفت؛ به بهانه حفظ قداست دین، ربط دین با دنیا را قطع کردند و تنها تعریف معرفتی و آخرتی را مورد توجه قرار دادند.

حجت الاسلام والمسلمین معصومی ضمن تأکید بر این که انقلاب اسلامی احیا کننده اسلام در عصر افول دین بود، اظهار داشت: امام خمینی(ره) هموراه با دو تفکر "اسلام سکولار" و "اسلام متحجرانه" که دین را منزوی و جدای از سیاست تلقی می‌نمودند مقابله می‌نمود.

گفتنی است؛ در ادامه میزگرد "انقلاب اسلامی و روحانیت، مسئولیت‌ها و انتظارات" حجت الاسلام والمسلمین میر علی، خاطرنشان کرد: ماهیت انقلاب اسلامی، ماهیتی فرهنگی بود که تواست گفتمان توحیدی را در عصر جدید احیا نماید.

استاد علوم سیاسی مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی با تأکید بر این که انقلاب اسلامی گفتمان‌های مدون و نظریه‌های نوساز جهان معاصر را به چالش کشید، اظهار داشت: روحانیت در گذر تاریخ همواره با دو حرکت استبداد و استعمار مقابله می‌نمود.

وی پیشینه تاریخی حضور روحانیت در اجتماع را از زمان حیات نبی مکرم اسلام(ص) دانست و تصریح کرد: روحانیت پاسخگوی امورات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جوامع اسلامی بود. متاسفانه در دوران معاویه، با به انزوا کشانده شدن متخصصان علوم دینی، مسئولیت آنها منحصر در روایت گری شد و سایر مناسب اولیای الهی از روحانیت گرفته شد.

این کارشناس علوم سیاسی سکولاریزه شدن کشورهای اسلامی توسط عنصر استعمار را یکی دیگر از چالش‌های مواجهه ای روحانیت در گذر تاریخ عنوان کرد و ابراز داشت: استعمار با روند سکولاریزه کردن کشورهای اسلامی تعریف جدید؛ "روحانی عالم و مرجع نباید در امورات حکومت مداخله‌ای داشته باشد" را در میان جوامع اسلامی مطرح کرد.

حجت الاسلام والمسلمین میر علی در بخش دیگری از سخنان خود عقلانیت نهفته در آموزه‌های اهل بیت(علیهم السلام) را عاملی مهم در شناخت اقتضائات زمانی و مکانی عنوان کرد و افزود: بدون پشتوانه عقلانیت، فرآیند تاریخی و نیازهای مقطعی آسیب‌زا بوده و زعامت علمای شیعه را دچار چالش می‌کند.

استاد علوم سیاسی جامعة المصطفی در ادامه حفاظت از مبانی معرفتی و فکری مکتب اهل بیت(علیهم السلام) را از مهمترین تلاش‌های علمای شیعه در تاریخ دانست و یادآور شد: علمای شیعه با تکیه بر آموزه‌های اهل بیت(علیهم السلام)، توانستند خود را از بزنگاه‌های تاریخی نجات داده و اصل دین و اصل نظریه ولایت فقیه را حفظ نماید.

حجت الاسلام والمسلمین میر علی در پایان سخنان خود حمایت استعمار از تفکرات انزواگرایانه در میان جوامع اسلامی و مقابله روحانیت با رویکردهای سکولاریسم را از برنامه‌های گفتمانی روحانیت در عصر معاصر عنوان کرد و یادآور شد: امام خمینی(ره) ضمن درک صحیح از انحرافات اعمالی استعمار جهانی در جوامع اسلامی، برنامه‌های خویش را ناظر به این موضوع ارائه نمود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ بهمن ۹۳ ، ۲۰:۰۰
حسن خیری

تاریخ انتشار : شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۹

 
 
فصلنامه علمی پژوهشی تبلیغ و ارتباطات دینی، با صدور فراخوانی،از استادان و فرهیختگان اهل قلم در عرصه تبلیغ و ارتباطات دینی برای ارائه مقاله علمی پژوهشی دعوت به همکاری کرده است.
فراخوان پژوهشنامه علمی پژوهشی تبلیغ و ارتباطات دینی
 
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از قم به نقل از حوزه، بر اساس این فراخوان، «مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی» وابسته به جامعةالمصطفی از استادان و فرهیختگان اهل قلم در عرصه تبلیغ دینی برای ارائه مقاله علمی پژوهشی در فصلنامه علمی پژوهشی تبلیغ و ارتباطات دینی دعوت کرده است.

محورهای کلی مقالات به شرح زیر است:
1.  نظریه پردازی و تولید دانش ارتباطی و تبلیغی بر مبنای آموزه های اسلامی
2.  بسط و گسترش ظرفیت های تبلیغی و ارتباطی اسلامی در سطح جهانی
3.  آسیب شناسی و نقد و بررسی نظریه ها و اندیشه های ارتباطی در عرصه تبلیغ دینی
4.  آینده پژوهی در عرصه ارتباطات و تبلیغ دینی در سطح جهانی
5.  تبیین چالش ها و مسائل فراروی حوزه ارتباطات و تبلیغ اسلامی
6.  تبیین و ارائه تئوری های کاربردی به منظور کارآمد کردن حوزه های علمیه در عرصه تبلیغ دین
مدیر مسئول : دکتر علی معصومی
سردبیر: دکتر حسن خیری
نوع نشریه: دو فصلنامه علمی پژوهشی
مجوز: وزارت علوم 
آخرین مهلت ارسال مقالات 15 اسفند ماه سال جاری است و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دفتر نشریه در قم به شماره 32133241-025 تماس حاصل کنند.
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۵۷
حسن خیری

 

برگزاری شورای پژوهشی استان مرکزی وافتتاح مرکز رشد واحد نراق

با حضور دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی

با حضور دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی ، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی دکتر نظام آبادی دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، دکتر وفایی شوشتری معاون هماهنگی دانشگاه در استان مرکزی ، دکتر ثمری رئیس مرکز توسعه فناوری وارتباط با صنعت دانشگاه وسرکارخانم مهندس طباطبائی رئبس مرکز گسترش علم دانشگاه ، مهندس عسکری رئیس اداره توسعه فناوری وحمایت از مراکز رشد وشرکت های دانش بنیان ، دکتر مهدوی نور رئیس اداره ارتباط با صنعت وجامعه دانشگاه  وهمچنین روسا ، معاونین پژوهشی واحد های دانشگاهی استان ، اعضای هیات علمی واحد نراق ومسئولان واحدهای فناور وشرکت های همکار در مرکزرشد واحد ، مسئولان استان و شهرستان وشهر، صاحبان صنایع در تالار شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق برگزارشد .

 

دکتر واشقانی فراهانی ضمن تبریک دهه فجر گفت : انشاءا... در آستانه ورود به دهه فجر توفیق داشته باشیم برای آرمانهای انقلاب اسلامی وااعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام های موثری را برداریم .

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد : انتظار می رود که در جلسات آینده شاهد انعقاد چند قرارداد برون دانشگاهی ، چند ثبت اختراع و افزایش قطب های علمی  پژوهشی در سطح استان مرکزی باشیم .

دکتر واشقانی درادامه بیان کرد : در استان مرکزی مسئولیت سنگینی برعهده همه واحد هاست زیرا در سالهای اخیر بزرگان سیاسی وعلمی فراوانی از جمله حضرت امام خیمنی (ره) ، میرزا تقی خان امیر کبیر ، پروفسور حسابی ،آیت الله اراکی و... از این خطه واستان برخاستند که برای ما جای بسی مباهات وافتخار است .

وی افزود : گذشته ما افتخار آفرین است اما ما وقتی می توانیم به گذشته خود ببالیم که بتوانیم فرزندان خلف آن بزرگان باشیم لذا وظیفه سنگین وخطیری برعهده ماست .ما هم باید همان اثر گذاری و اثربخشی که بزرگان ما در پیشرفت علمی ، سیاسی وفرهنگی داشته اند ماهم همان نقش را ایفا کنیم .

دکتر واشقانی فراهانی در ادامه سخانش خاطر نشان کرد : من به جرات می توانم بگویم که واحد نراق از نظر ثبت اختراعات بین المللی وثبت پتنت پیشگام وپیشتاز است .به طور قطع می توان گفت به جز واحد نراق ما به طور رسمی در ثبت پتنت های بین المللی جای دیگری سراغ نداریم واز این جهت بسیار سپاسگزاریم به خصوص اینکه پتنت دوم واحد نراق هم ثبت شده است .

معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت : مسیر تبدیل علم به ثروت ابتدا ثبت پتنت است ، سپس فروش آن محصول وپتنت تحت عنوان دانش فنی است .این مسیری است که درجهان امروز متداول است و مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در جهت پیشبرد اهداف سازمانی خود پیگیری این مسیر را دنبال می کند .

دکتر واشقانی فراهانی ثبت پتنت واختراعات بین المللی ، فروش پتنت ، ایجاد مراکز رشد ، ایجاد شرکت های دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد .

دکتر واشقانی در ادامه گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در حال گذار از یک دانشگاه آموزش محور به یک دانشگاه پژوهش محور وکار آفرین است .

وی درادامه تاکید کرد : ما تمام تلاشمان را انجام می دهیم تا بستر لازم برای انجام فعالیت های پژوهشی فراهم شود.

دکتر واشقانی افزود : داشتن یک برنامه پنج ساله برای فعالیت های پژوهشی بسیار لازم ، ضروری وحیاتی است

وی خاطرنشان کرد : نداشتن برنامه یعنی نداشتن هدف . داشتن برنامه حرکت ما را تنظیم می کند لذا ما باید درتمام عرصه ها وجایگاه ها ی علمی برنامه مدون داشته باشیم .

دکتر واشقانی درادامه بیان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی به همت آیت الله هاشمی رفسنجانی و برادر مجاهد دکتر جاسبی ودم مسیحای امام خمینی تاسیس گردید وادامه راه وحیات دانشگاه با مسیر گذشته امکان پذیر نیست وهیچ چاره ای جز وارد شدن به مسیر اقتصاد دانش بنیان وجود ندارد .

دکتر واشقانی در پایان سخنانش اظهار کرد : استادان ، پژوهشگران را به ایجاد فعالیت دانش بنیان ویا فعالیت های پژوهشی اصیل وماندگار ومساله محور توصیه می کنم .

دکتر واشقانی در پایان سخنانش اظهار کرد : انجام فعالیت های پژوهشی اصیل ، ماندگار ، ماموریت محور و مساله گرا نیازمند داشتن برنامه است .

در این اجلاس دکتر علیرضانظام آبادی دبیر هیات امنا استان مرکزی به ایراد سخن پرداخت و ضمن تشکر از زحمات واحد نراق گفت : مبدا تمام تحولات و موتور فکری جوامع ، دانشگاه ها وصاحبان اندیشه هستند برای نجات از وضعیت موجود هیچ راهی به جز بهره گیری از موتور فکری و نیروی متخصص دانشگاه ها وجود ندارد .

مشاور ریاست عالیه دانشگاه خاطر نشان کرد : تاسیس شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد یکی از راه های برون رفت از مشکلات امروز است .

وی افزود : برای توسعه پژوهش در دانشگاه ها باید بروکراسی اداری را به حداقل رساند .

دکتر نظام آبادی در ادامه سخنانش گفت : باتوجه به افزایش روبه رشد تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد ودکتری هدفمند کردن پایان نامه ها می تواند یکی از راه های رفع مشکلات و معضلات استان وکشور باشد .وی در ادامه بیان کرد : ازدیگر فواید هدفمند سازی پایان نامه وموضوعات کیفی بخشی در بخشهای مختلف اقتصاد ، اجتماع و صنعت می باشد .

دکتر وفای شوشتری معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز ضمن ارائه گزارشی از مجموعه فعالیتهای پژوهشی واحدهای دانشگاهی استان مرکزی گفت : استان مرکزی ظرفیت بسیار بالایی در زمینه فعالیت های پژوهشی دارا می باشد و باتوجه به ظرفیت ها وپتانسیل استان مرکزی به خصوص به لحاظ صنعت و کشاورزی می تواند زمینه های مختلف پژوهشی وزمینه های تبدیل علم به ثروت را فراهم آورد .

درادامه دکتر ثمری و مهندس طباطبایی نکاتی پیرامون فعالیت های پژوهشی استان ارائه کردند .

 

در آغاز این نشست دکتر حسن خیری رئیس واحد نراق ضمن خیر مقدم وتبریک دهه فجر به ارائه گزارشی از عملکرد واحد نراق با تمرکز بر شعاراقتصاد دانش بنیان وهمچنین ظرفیت ها ، پتانسیل های علمی  پژوهشی فرهنگی  عمرانی واحد نراق پرداخت .

دکتر خیری به فعالیت های انجام شده درطول مدیریت یک ونیم ساله خود اشاره کرد وبیان داشت :

تلاش در جهت کاهش هزینه های جاری و جذب بودجه پژوهشی و فرهنگی واحد ، تاسیس 12 رشته از جمله دو رشته دکتری جامعه شناسی و حقوق کیفری وجرم شناسی، بورسیه کردن حدود 10 نفر از اعضای هیات علمی واجد شرایط ، برگزاری بزرگداشت ربع قرن تلاش وبالندگی دانشگاه آزاداسلامی واحد نراق ، راه اندازی سیستم اتوماسیون اداری در واحد و آموزش کلیه پرسنل، ارتباط کلیه ساختمانهای واحد بوسیله فیبر نوری با امکانات و وسایل موجود در واحد ، ارتقاء چهار برابری پهنای باند اینترنت ، فعال نمودن صندوق رفاه دانشجویی و جذب کلیه اعتبارات وزارت علوم در قالب وام دانشجویی ،پیگیری و حمایت از طرحهای برون دانشگاهی و تجاری ساختن آنها ، پیگیری جهت فروش سیستم فیلتراسیون اختراع شده توسط واحد و راه اندازی خط تولید استئارات کلسیم ، پیگیری و تحقق اتصال واحد به شبکه فیبر نوری سراسری کشور از جمله فعالیتهای واحد نراق بود که رئیس واحد نراق به آن اشاره کرد .

دکتر خیری درادامه اهم فعالیتهای پژوهشی دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق را برشمرد وگفت :

دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در زمینه نانو تکنولوژی ، ثبت 2 پتنت در اداره ثبت اختراعات آمریکا ونیزطراحی ،ساخت ، بهره برداری و ثبت اختراع فرایند دستگاه تقطیر و فیلتراسیون پسماند گازی ایزوگام با استفاده از زئولیت و جاذب گیاهی توسط اساتید و دانش پژوهان واحد ، شرکت دانشگاه آزاد اسلامی نراق در نمایشگاه بین المللی نانو ،استقبال معاون حقوقی ریاست جمهوری از پیشنهاد رئیس واحد نراق مبنی براستقرار دفتر شورای حقوقی در دانشگاهها ،تاسیس مرکز رشد واحد های فناور با مجوز وزارت علوم از اهم فعالیت های پژوهشی ودستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی نراق است که می توان به آن اشاره کرد .

دکتر خیری در پایان به تشریح واحد های فناور مرکزرشد واحد نراق پرداخت وبیان کرد :

واحد فناور نانو تکنولوژی ، واحد فناور برق ، الکترونیک و انرژی های نو ، واحد فناور مهندسی صنایع ،واحد فناور بیوتکنولوژی کشاورزی و گیاهان دارویی واحد فناور حقوق از جمله واحد های فناور مرکز رشد واحد نراق می توان نام برد .

لازم به ذکراست که دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناور دانشگاه آزاد اسلامی وهمراهان ضمن افتتاح مرکز رشد واحد نراق از تاسیسات ، کارگاه ها ، آزمایشگاه ها وتجهیزات وامکانات و ظرفیت ها وپتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی نراق بازدید به عمل آوردند .

شایان ذکر است درانتهای این مراسم از پژوهشگران برتر وفعال واحد نراق تجلیل به عمل آمد .

 


تهیه وتنظیم : محمد بهشتی صدر

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نراق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ بهمن ۹۳ ، ۱۶:۱۲
حسن خیری

ا

 

افتتاح مرکزرشد وبرگزاری شورای پژوهشی استان مرکزی

با حضور معاون پژوهش سازمان مرکزی دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن خیری درگفتگو با خبرنگار آنا از حضور معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر واشقانی فراهانی خبر داد .

دکتر خیری رئیس واحد نراق بیان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق مفتخر است در طلوع فجر انقلاب اسلامی روز یکشنبه 5 بهمن شاهد حضور دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی وهمراهان ، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، روسا ، معاونین پژوهشی واحد های دانشگاهی استان ، مسئولان استان و صاحبان صنایع می باشد .

دکتر خیری در ادامه به تبیین برنامه ها پرداخت و اظهار کرد : قرار است با حضور دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن افتتاح مرکز رشد واحد نراق از ظرفیت های پژوهشی ، کارگاه ها ، آزمایشگاه ها ، تاسیسات وزیرساخت های علمی  پژوهشی واحد نراق بازدید نمایند .

دکتر خیری در ادامه خاطرنشان کرد وگفت : درادامه برنامه بازدید اجلاس شورای پژوهشی استان مرکزی وآئین تجلیل پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی نراق برگزار گردد .

شایان ذکر است این مراسم روز یکشنبه 5 بهمن ساعت 30/15 در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی نراق برگزار می گردد .

 

تهیه وتنظیم : محمد بهشتی صدر

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نراق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۱۷:۳۸
حسن خیری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسن خیری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نراق در چهل و سومین نشست علمی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با موضوع فقه و نظام اجتماعی گفت: فقه اجتماعی در چند گزاره یا رویکرد مطرح می شود که عبارت اند از تک گزارهای اجتماعی که با رویکرد فقهی استنباط می شود، یک منظومه علمی به عنوان یک رشته منسجمی که دارای انسجام علمی است، در استنباطات فقهی، رویکرد اجتماعی داشته باشد، نگاه به آثار و پیامدهای اجتماعی است و تأثیر اجتماع بر شناخت احکام.

وی با اشاره به این که نظام فرهنگی در مدیریت، باورهای ناظر به اصول اعتقادی، ارزش های ناظر به بایدها و نبایدها و هنجارهای ناظر به تعیین تکلیف را ترسیم می کند، اظهار داشت: نظام اجتماعی اسلام مترتب بر نظام فرهنگی اسلام است زیرا نظام اجتماعی ناظر به روابط و مناسبات اجتماعی است؛ چینش خارجی تعاملاتی که بین افراد در اجتماع و سازمان ها و نهادها برقرار می شود، نظام اجتماعی است. 

عضو هیأت علمی واحد نراق در ادامه افزود: در نظام فرهنگی اسلام که شاکله ای از هنجارهای اخلاقی و حقوقی را ارائه می کند و از نظر شریعت دارای یک ارزش ذاتی است و باید جایگاهش را در نظام اجتماعی اسلام بررسی کنیم.

حجت الاسلام خیری نظام های اجتماعی را عمومی دارای سه رکن تعامل انسان ، طبیعت و دیگران دانست و خاطرنشان کرد: این سه رکن وقتی که اسلامی شد یک بعد دیگر به آن اضافه می شود و آن هم استخلاف که رابطه انسان و حیوان و دیگران با خداوند متعال است؛ شهید صدر می گوید استخلاف در دو شیء خلاصه می شود احساس مسؤولیت و امانت داری و لازمه مسؤولیت هم در آزادی انسان در تشخیص است. 

وی دو عنصر فکر و اراده و ورود در عمل در درون انسان را علت نظام اجتماعی و تاریخ و آینده بیان کرد و گفت: انواع نظام های اجتماعی بر سه دسته تقسیم می شود سازمان های اجتماعی مبتنی بر اخلاق، که بر پایه وجدان فردی محبت استوار است و سازمان های اجتماعی حساب گرانه که بر پایه منفعت استوار است و همچنین سازمان های اجباری که بر پایه قانون استوار است.

عضو هیأت علمی دانشگاه  با بیان این که اندیشمندان اسلام شیرازه فقه اجتماعی را مبتنی بر دو عنصر محبت و عدالت می دانند، ابراز داشت: محبت بعد اخلاقی در روابط و مناسبات است و عدالت جنبه ساختاری حقوقی دارد که نظام را بر پایه آن تولید می کند.

حجت الاسلام خیری در پایان مدلی برای تحقق فقه در اجتماع ارائه کرد و افزود: قلمرو روابط مناسبات اجتماعی بر پایه مصالح اجتماعی و جمعی و بر پایه مصالح فردی به دو شاخه تقسیم شده است./992/پ202/ف

/992/پ202/ف

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۱۷:۳۰
حسن خیری