دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۶ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، دومین جلسه شورای تحول برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با دستورجلسه «بررسی دانش­‌های علوم سیاسی و علوم اجتماعی از حیث ارتباط با اهداف دانشگاه و نیازهای امت اسلامی» برگزار شد.

در این جلسه اعضای حقیقی و حقوقی این شورا که جمعی از اساتید و اندیشمندان رشته‌های گوناگون علوم اسلامی و انسانی از جمله جامعه‌شناسی، روابط بین‌الملل، علوم سیاسی، تاریخ و آینده‌پژوهی می‌باشند، حضور داشتند.
 

 
در این جلسه پس از ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته بر اساس نظرات پیشنهادی این شورا، از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و بیان دستورجلسه، اعضای شورا آقایان دکتر جعفری هرندی، دکتر حسن خیری، دکتر محمدرضا دهشیری، دکتر عبدالامیر نبوی، دکتر زهیر صیامیان، دکتر محسن علوی‌پور و دکتر عثمان یوسفی به عنوان اعضای حقیقی و دکتر احمد مبلغی رییس دانشگاه، دکتر محمدعادل ضیایی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر عباس برومند اعلم معاون آموزشی دانشگاه و دکتر بهرام کریمی مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به عنوان اعضای حقوقی، با توجه به مسائل و مشکلات امروز جهان اسلام و اهداف خاص و وظایف دانشگاه مذاهب اسلامی به هم‌اندیشی و ارائه نظرات پرداختند که دربردارنده شش محور اصلی بود که توسط رییس دانشگاه بدین شرح جمع‌بندی گردید:

۱. ضرورت نیازسنجی علمی که نیازمند مطالعه می‌دانی و نظری و فکری است.
۲. ضرورت پرداختن به ذهنیت‌ها و پیش‌فرض‌های لازم و ایجاد آن برای حرکت در جهت تأسیس رشته‌ها و میان رشته‌ها. برای مثال تا پاسخ ندهیم عامل ظهور تفرقه چه بوده است چطور می‌توان رفع اختلاف را از رشته‌ای از دانش انتظار داشت زیرا بر اساس پیش‌فرض‌ها نظریه تولید می‌شود و بر اساس نظریه باید به سراغ تأسیس رشته رفت. پس محور دوم تنقیح این پیش‌فرض‌ها است.
۳. انتخاب مسیر مناسب و اولویت آن. می‌توان چهار مسیر را در زمینه تلفیق علوم و ایجاد میان رشته‌ها نام برد: الف) بارورسازی و کارآمد سازی علوم اسلامی نسبت به نیازهای جامعه اسلامی. ب) بارورسازی و کارآمد سازی علوم انسانی و اجتماعی نسبت به موضوعات دینی، یعنی عرضه موضوعات دینی به علم. ج) تلفیق دو علم انسانی و اسلامی د) انتخاب یک عنوان عام و فراگیر که شامل شاخه‌های گوناگون شود.
۴. ایجاد کانتکس لازم برای رشدیابی علوم در فضای اجتماعی و تفاهمی جامعه اسلامی.
۵. ایجاد تمهیدات لازم برای تأسیس رشته.
۶. ضرورت فعالیت شورای تحول در تناسب با اهداف دانشگاه که نیازمند باز تبیین این اهداف.

اصول حاکم بر تأسیس رشته، دیپلماسی وحدت، تمدن نوین اسلامی، پیوند سیاست با مسائل جهان اسلام، اقبال عمومی به رشته‌ها، اندیشه سیاسی مسلمین، ارتباطات میان فرهنگی، دین و رسانه، مطالعات تطبیقی صلح، توسعه، امکان‌سنجی ایجاد کنسرسیوم دانشگاهی، توجه به معاصریت در مسائل جهان اسلام و تأسیس رشته، ترسیم فرهنگ حاکم بر جهان اسلام در دوره درخشان اسلامی و آمایش سرزمینی برای تأسیس رشته برخی از دیگر مفاهیم و موضوعاتی بود که در این شورا مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه تصاویری از این نشست را مشاهده می نمائید:
 





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۴ ، ۲۰:۳۳
حسن خیری

قه و مبانی اجتهاد

معرفی بیش از 50 کتاب؛

با جدیدترین کتاب‌ها در حوزه فقه، اصول، حقوق و اقتصاد آشنا شوید

در میان کتاب‌های چاپ اولی که در ماه‌های شهریور، مهر و آبان منتشر شده‌اند بیش از 50 کتاب در حوزه فقه، اصول، حقوق و اقتصاد اسلامی اجازه نشر گرفته‌اند که در این گزارش سعی شده معرفی کوتاهی از این آثار در اختیار خوانندگان قرار بگیرد. 

به گزارش خبرنگار اجتهاد، در این مدت مرکز نشر بین‌المللی اسراء، کتاب «خانواده متعادل و حقوق آن» اثر آیت‌الله جوادی آملی را منتشر کرد. این کتاب در بردارنده 4 فصل با عناوین «مبادی و مبانی خانواده»، «تشکیل خانواده»، «حقوق و تکالیف خانواده» و «فروپاشی خانواده» است.

کتاب «مبانی نظام اجتماعی اسلام» نوشته حسن خیری که از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد. این اثر دربردارنده مفاهیم و رویکردهای هستی‌شناختی، معرفت‌شناختی، انسان‌شناختی و روش‌شناختی دوباره نظام اجتماعی است و به تحلیل و ترسیم شاکله، عناصر و ارکان نظام اجتماعی اسلامی و حوزه‌ها و عرصه‌های جامعه انسانی با برداشت‌های قرآنی و روایی با بهره‌گیری از اندیشه و تفاسیر فرزانگان اسلامی می‌پردازد.

نخستین بار در کشور «رساله احکام محیط‌ زیست» و کتاب «حفاظت از محیط‌ زیست در آیات و روایات»، در قم رونمایی شدند. در این کتاب به آیات و احادیث مربوط به محیط‌زیست، حقوق حیوانات، صید پرندگان و ذبح حیوانات، درخت‌کاری، آب و منع از آلوده کردن محیط‌زیست پرداخته شده است.

کتاب «تصویر و مجسمه‌سازی در فقه شیعی» به قلم سیدعباس سیدکریمی حسینی توسط انتشارات مدرسه اسلامی هنر در 1000 نسخه و در 234 صفحه با قطع رقعی به قیمت 10000 تومان منتشر شد.

کتاب «عرصه عمومی و خصوصی در فقه شیعه» نوشته محمد پزشکی در 252 صفحه با شمارگان 1400 نسخه و با قیمت 23000 تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بازار کتاب ارائه شد. این کتاب از فصل‌های: «طرح پژوهش»، «موضوع‌شناسی عرصه عمومی و عرصه خصوصی»، «حکومت شرعی»، «امور حسبیه»، «ظرفیت‌سنجی عرصه عمومی و عرصه خصوصی با عناوین حکومت و امور حسبه» و «عرصه عمومی؛ عرصه خصوصی و قواعد عام سیاسی» تشکیل شده است.

مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی کتاب «رهبری و قوای سه‌گانه در جمهوری اسلامی ایران» تألیف شهرام محمدی را منتشر کرد که در آن تلاش شده است تا ضمن مطالعه اصل تفکیک قوا در جمهوری اسلامی ایران چگونگی نظارت رهبری بر قوای سه‌گانه توضیح داده شود. همچنین تمایز این نظریه با شبهه عدم استقلال قوا نیز ازجمله مباحث مهمی است که نویسنده سعی کرده است تا بدان پاسخ دهد.

کتاب «مبانی استنباط مناسک حج و عمره» نوشته سیدمحمدتقی قادری از سوی انتشارات نصایح روانه بازار کتاب شد.

کتاب «تمایزات فقه و فقه سیاسی» تألیف حجت‌الاسلام علی‌اصغر نصرتی که به همت پژوهشکده علوم و اندیشه منتشر شد که سعی می‌کند جایگاه فقه سیاسی در نظام اسلامی، برنامه‌ریزی، قانون‌گذاری و مدیریت کلان جامعه و نسبت آن با فقه را بررسی کند.

کتاب «حکم حکومتی در حج؛ پژوهشی فقهی پیرامون اعتبار حکم مخالف در امور حج» نوشته حجج‌اسلام مهدی درگاهی و رضا عندلیبی به همت انتشارات مشعر منتشر شد و شامل مقدمه و سه بخش: کلیات و مفاهیم، اعتبار حکم در صورت احتمال موافقت آن با واقع و اعتبار حکم در صورت علم به مخالفت با واقع» می‌باشد.

در این مدت سه کتاب جدید در حوزه احکام اجازه نشر یافتند. عناوین این کتاب‌ها عبارت‌اند از: «احکام بانوان» مطابق با نظرات فقهی آیت‌الله حسین وحیدخراسانی توسط انتشارات مدرسه امام باقر العلوم؛ «احکام در خانه: به روش پرسش و پاسخ» به نویسندگی مهدی محمودیان و کتاب «احکام قاچاق و بررسی احکام فقهی خریدوفروش کالای قاچاق» به قلم مهدی فرهنگ‌دلیر که انتشارات قلم جوان آن را منتشر کرد.

در حوزه اقتصاد و بازار انتشارات طراحان کتاب «بررسی فقهی حقوقی گشایش اعتبار، ضمانت‌نامه و مشارکت مدنی در بانکداری» نوشته سارا پزشکی را راهی بازار کتاب کرد و مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی (ص) کتاب «الگوی بانکداری اسلامی» به نویسندگی محمدجواد محقق‌نیا منشر شده است.

در باب اصول فقه آثاری چون «تقریرات الاصول» به قلم ضیاءالدین نجوی توسط انتشارت آثار اهل‌البیت(ع) و کتاب«عوائد الاصول الصغیر» نوشته آیت‌الله حسین مظاهری توسط موسسه فرهنگی، مطالعاتی الزهراء (ع) منتشر شدند.

نشر میزان کتاب‌های «فقه جزایی استدلالی» به نویسندگی حسن شاه‌ملک‌پور و «بررسی تطبیقی قصاص و دیات در فقه مذاهب خمسه» نوشته فریبا حاجی‌علی و نشر دادگستر کتاب «اصل ضرورت در جرم‌انگاری» را به قلم احمد فلاحی در مباحث حقوقی و فقهی به بازار کتاب معرفی کردند.

در حوزه فقه و سیاست کتاب‌های «فقه و سیاست در ایران معاصر جلد2» نوشته داود فیرحی و «حقوق بشر در اسلام»نویسندگان: ابراهیم موسی‌زاده وهادی شکری، به ترتیب توسط نشر نی و نشر خرسندی و کتاب‌های «نگاهی به مبانی و اصول روابط بین‌الملل در اسلام» به قلم فاطمه حبیبی و میعاد صادقی توسط نشر کیسان؛ «ولایت‌فقیه در اندیشه و عمل آخوند خراسانی» به قلم محمدصادق مزینانی توسط انتشارات موسسه بوستان کتاب، «متن درس خارج فقه نظام سیاسی اسلام (جهان‌بینی سیاسی)» نوشته محسن اراکی توسط دفتر نشر معارف، «مبانی نظام اجتماعی اسلام»نویسنده: حسن خیری توسط انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، «تمایزات فقه و فقه سیاسی» به کوشش پژوهشکده‌ علوم‌واندیشه‌سیاسی و انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی راهی بازار کتاب شدند.

کتاب‌های «قاعده ضمان ید» به قلم کریم حسینی‌کیا توسط نشر کرمانشاه و «قاعده مقتضی و مانع و کاربرد آن در فقه»به قلم مصطفی رجبی‌باقرآباد در انتشارات لوح‌نگار و در حوزه قواعد فقه اجازه نشر گرفتند.

سایر کتاب‌های منتشر شده در حوزه‌های فقهی عبارت‌اند از:
«بررسی «گستردهٔ فقهی: قمار، قیادت، قیافه، کهانت، مدح من لایستحق المدح، نجش، نمیمه، نوح به باطل، هجاءالمؤمن، هجرو بیع مصحف» به نویسندگی عبدالله امیرخانی و جواد احمدی و «بررسی گسترهٔ فقهی اخذ مال خراج و زکات از سلطان جائر» نوشته عبدالله امیرخانی هر دو در انتشارات دارالتفسیر؛ «بررسی نظریه خطابات قانونیه» به قلم سیدمجتبی نورمفیدی در انتشارات مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)؛ «تاریخ علم اصول و فقه در شیعه» نویسنده: یعقوب‌علی برجی در مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی (ص)؛ «تحصیل نامشروع مال در حقوق اسلامی» به قلم سیدمصطفی محقق‌داماد در مرکز نشر علوم اسلامی؛ «حضانت در فقه شیعه» نوشته جیبه رمضانپور در انتشارات آراد کتاب؛ «حق الامتناع در بیع» به نویسندگی حسین آرین‌فر در نشر آرنا؛ «حقوق معنوی کودک در اسلام و حقوق ایران»به قلم صدیقه صباغی‌ندوشن در انتشارات لوح‌نگار؛ «حقوق عمومی در اسلام: رسائل حکومت اسلامی» نویسنده ابراهیم موسی‌زاده و دیگران در انتشارات خرسندی؛ «احکام مصلحتی در فقه اسلامی» به نویسندگی سیدمحمود مدنی در انتشارات بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ «اسلام و محیط زیست» نوشته سحر رضایان و سیدعلی جوزی توسط انتشارات علم کشاورزی ایران؛ «اصول کامل روش‌های دیات» به قلم سیدابوالقاسم خوئی و ترجمه خدیجه محمدی‌درخشش و مهدی حریری توسط نشر ویستا؛ «امر به معروف و نهی از منکر در آینه اجتهاد»نویسنده: محمد رحمانی و «امر به معروف و نهی از منکر در آیینه فتوا» نوشته سیدجعفر ربانی در نشر معروف؛«اهدای جنین و احکام آن از نگاه فقه و حقوق موضوعه» به نویسندگی مهدی احمدی‌نیا در نشر طرحان؛ «محدوده سلطه انسان نسبت به خود از دیدگاه مذاهب اسلامی» نویسنده: فاطمه توکلی در انتشارات رهام اندیشه و کتاب«ویژگی‌های فقه امام رضا (ع)» به قلم جواد مقصودی توسط انتشارات به نشر 

همچنین در طول این مدت تعدادی کتاب هم به زبان عربی منتشر شدند که برخی از این کتب عبارت‌اند از «فقه العقود المالیه» به قلم یعقوب‌علی برجی و «حجیه السنه الشریفه دراسه اصولیه» نویسنده: حیدر حب‌الله توسط انتشارات جامعه المصطفی؛ «الجامع فی اصول الفقه: فی الاصول العقلیه» نوشته محمدعلی فاضل در انتشارات دلیل ما؛ «فقه الوفاق» نویسنده: محمدمهدی نجف در انتشارات سمت؛ «کتاب الطهاره: تقریر ابحاث الاستاد الاعظم و العلامه الشیخ محسن الوحید الخراسانی» به نویسندگی فاضل عرفان در انتشارات مدرسه امام باقرالعلوم؛ «الآراء الفقهیه: قسم البیع (3)» به قلم هادی نجفی توسط انتشارات شب‌افروز؛ «الایضاحات السنیه للقواعد الفقهیه: تشتمل علی ایضاح و دراسه ثلاثین قاعده فقهیه» به قلم جعفر سبحانی‌تبریزی در موسسه امام صادق(ع)؛ و بالاخره کتاب «حلقات الفقه الفعال 3: سلسله بحوث استدلالیه فقهیه فی المسائل المستحدثه» به قلم علی‌اکبر سیفی در موسسه بوستان کتاب.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۴ ، ۲۰:۳۶
حسن خیری

علیرضا هاشمی          خبرنگار نماز

تصاویر              امیر حسین صادق

namaz (1)

بسم الله الرحمن الرحیم

نماز جمعه این هفته به امامت حجت الاسلام و المسلمین دکتر خیری امام جمعه موقت بخش میمه  در مسجد جامع  با شکوه هرچه تمامتر اقامه شد.

namaz (2)

خطیب جمعه این هفته میمه خطبه اول خود را با سفارش به تقوای الهی آغاز کرده و با توجه به مقارن بودن این ایام با سالروز آغاز امامت قائم آل محمد حضرت مهدی(عج) با بیان این حدیث  از امام هادی (ع) که فرموده اند:

namaz (3)

«  افضل الاعمال انتظار فرج  ” برترین اعمال انتظار فرج است” »  بهترین اعمال را انتظار ظهور دانستند و خاطر نشان کردند که این امر باید در نظام اجتماعی اسلام جایگاه ویژه ای داشته باشد.

ایشان در ادامه نظام اجتماعی اسلام را یک کلیت دانستند بدان معنا که این نظام ناطر بر  زمان گذشته ،حال و آینده می باشد.

namaz (5)

به صورتی که که اگر عزتی در زمان حال باشد ثمره تلاش و زحمات گذشتگان است و بالطبع اگر قرار است عزتی در آینده هم به وجود آید لازمه آن تلاش ما در زمان حال و اصلاح نظام اجتماعی است.

namaz (7)

حجت الاسلام  دکتر خیری در خصوص اصلاح نظام اجتماعی با استناد به احادیث و روایت بر دو نکته مهم تاکید کردند . یکی احیای امر به معروف و نهی از منکر و دیگری اصلاح خویش.ایشان لازمه اصلاح یک نظام اجتماعی را اصلاح خود و جهاد با نفس که «جهاد اکبر» خوانده میشود دانسته  و خاطر نشان کردند که تا یک فرد خود را اصلاح نکند نمیتواند برای اصلاح یک جامعه قدمی موثر بردارد.

namaz (8)

خطبه دوم با توصیه به تقوا و تبریک هفته وحدت آغاز شد.

خطیب جمعه این هفته میمه با توجه به به نزدیک بودن سالروز ولادت نبی اکرم(ص) و امام جعقر صادق (ع) و مصادف بودن این ایام با هفته وحدت خطبه دوم خود را به بیان و تفسیر احادیث و روایاتی از این بزرگان اختصاص داد کهاحادیث : « مومنین در ترحم کرن و مودت به یکدیگر همانند بدن هستند، که اگر عضوی به درد بیاید بقیه اعضا و جوارح هم به درد می آیند»و« وقتی  که مومنی به برادر مومنش تهمت میزند  ایمانش پاک میشود  هماند نمکی که  در آب حل  میشود »

namaz (9)

از رسول اکرم (ص) از جمله احادیثی بود که در این خطبه توسط حجت الاسلام خیری بیان شد.

تاکید بر لزوم حفظ وحدت میان شیعه و سنی و پرهیز از تمسخر و بی حرمتی به اعتقادات دیگران در عین حال توجه و ایمان به اعتقادات  راستین خود نکته دیگری بود که در این خطبه مورد اشاره قرار گرفت.

namaz (10)

و بیان مناسبت ۹ دیماه  پایان بخش خطبه های این هفته  میمه بود که حجت الاسلام خیری این روز را روز بصیرت دانست و روزی  خواند که در آن فتنه ها خاموش شد و آتش فتنه به دامان خود فتنه گران بازگشت.

namaz (11) namaz (12) namaz (13) namaz (14) namaz (15)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۴ ، ۱۳:۱۸
حسن خیری

شست علمی پژوهشی مبانی نظام اجتماعی اسلام با همکاری علمی انجمن مطالعات اجتماعی حوزه برگزار خواهد شد

قم : سه راه سالاریه ، مجتمع امین ، بلوک 2 ، سالن اجتماعات

Untitled-2.jpg

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۴ ، ۲۰:۲۲
حسن خیری

بخش کتبی مسابقات قرآن وعترت (ع) با حضور استادان ودانشجویان در واحد نراق برگزارشد

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نراق:

قرآن وعترت ضامن سعادت دنیوی واخروی انسانهاست

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در حاشیه برگزاری بخش کتبی بیست ویکمین دوره مسابقات قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در این دانشگاه برگزارشد گفت:


بی تردید قرآن وعترت ضامن سعادت دنیوی واخروی انسان است وبراین اساس کسی که به دامان قرآن و عترت پناه برد از هر آسیبی مصون است.
حجه الاسلام والمسلمین دکترحسن خیری افزود: اقدام شایسته دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری منظم و پیوسته این مسابقات در سطح ملی  نشان از توجه جدی مسوولان این دانشگاه در محور قراردادن قرآن وعترت در فعالیتهای فرهنگی این دانشگاه است.

 وی افزود:اگربخواهیم برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی دشمن درجامعه اسلامی موفق عمل کنیم باید آموزه های قرآن وعترت رادرجامعه بویژه بین جوانان  نهادینه کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق، تمسک به قرآن، تحقق فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اسلامی شدن دانشگاه‌ها، آشنایی اساتید، دانشجویان و کارکنان با آموزه‌های قرآنی، ایجاد فضای معنوی در میان دانشگاهیان و گسترش معارف و فرهنگ قرآن و اهل‌بیت(ع) را از اهداف برگزاری این مسابقات در سطح دانشگاههای آزاد اسلامی برشمرد.

شایان ذکراست آزمون کتبی بیست و یکمین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 10 صبح امروز با شرکت بیش از250تن  نفر از استادان و دانشجویان این دانشگاه آغاز شد.

این آزمون در تمامی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برای اساتید در ۴رشته ترجمه انگلیسی قرآن، تفسیر قرآن کریم، نهج البلاغه و سیره معصومین(ع) و در بخش دانشجویان در ۱۰رشته تفسیر قرآن، زندگانی ۱۴معصوم(ع)، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، ترجمه انگلیسی قرآن، احکام برادران و خواهران، زندگانی پیامبر اسلام(ص) ترجمه قرآن به فارسی و نهج البلاغه برگزار شد

.

گفتنی است، طبق آیین نامه مدون و جامع مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، جوایز و تقدیر از برگزیدگان این مسابقات به صورت واحدی، استانی و کشوری انجام خواهد شد و برگزیدگان کشوری در جشنواره ملی دانشگاهیان کشور نیز شرکت می‌کنند

تهیه وتنظیم : جواد دهقانی آرانی -محمد بهشتی صدر

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۴ ، ۱۵:۳۱
حسن خیری


یادواره شهدای دانشجو وطلبه شهرستان دلیجان با همکاری دانشگاه های آزاد اسلامی نراق ، دلیجان ، جاسب وپیام نور وحوزه های علمیه الغدیرنراق ودلیجان با حضورفرماندار ، ، روسای ادارات شهرستان دلیجان و نراق، مسئولین بسیج دانشجویی استان مرکزی ، فرماندهان ، مسئولان بسیج  ، نیروی انتظامی شهرستان دلیجان ، اساتید ، کارکنان ودانشجویان وطلاب ، خانواده معظم شهدا ، درتالار علامه نراقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق برگزار شد .

دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق ضمن تسلیت شهادت حضرت رسول اکرم (ص) ، امام حسن مجتبی (ع) ، امام رضا (ع) گفت : باعث افتخارومباهات است که یادواره شهدای دانشجو وطلبه که باهمکاری چهار دانشگاه ؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق ، واحد جاسب ، واحددلیجان وپیام نور وحوزه علمیه الغدیر نراق وحوزه علمیه دلیجان به صورت توامان برگزار می گردد وی این ابتکار ی است که انشاا... بتواند در سطح کشور مرسوم شود.

دکترخیری ، رئیس ستاد یادواره شهدا دانشجوو طلبه شهرستان دلیجان ضمن ارائه گزارش از عملکرد و برنامه های یادواره به  بیان  ملزومات جنبش دانشجویی از منظر منویات مقام معظم رهبری پرداخت .

دکترخیری گفت : آگاهی ، انگیزه ، عمق معرفت ، پیگیری آرمانهای تعهد آور ، حضوراحساسات توامان با منطق فکری ، تفکر ، بینش ومیل به فهمیدن ، خلوص ، پاکی ، انرژی ، پرورش نخبه های سیاسی ، تقویت روحیه امید ، تحرک ونشاط از ملزومات محیط های دانشجویی از دیدگاه مقام معظم رهبری می باشد .

وی درادامه افزود : براساس تحرک که نمونه آن را در بدو انقلاب ، دفاع مقدس وعرصه های مختلف علمی مشاهده کردیم .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در ادامه افزود : داشتن اهداف استراتژیک ، نزدیکی به دانشجویان ، داشتن تحلیل سیاسی ، تقویت روحیه دانش و معرفت ،داشتن نگاه کلان به آینده ، جستجوی مهمترین مسائل کشور از دیگر ملزومات جنبش دانشجویی از منظر مقام معظم رهبری می باشد .

وی درادامه خاطرنشان کرد از نگاه مقام معظم رهبری آفت هایی که دانشجویان را تهدید می کند ، افتادن دردام احزاب وگروه ها ، سطحی نگری ومحافظه کاری می باشد .

درادامه این مراسم سردار مسجدی از ایثار گران روشن دل به بیان خاطرات ورشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس پرداخت .

در ادامه این مراسم حجت السلام فروغی رئیس حوزه علمیه الغدیر نراق ، دیدار طلاب علوم دینی با حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد وسخنرانی حضرت امام در آن دیدار به صورت فیلم برای حضار اکران گردید .

تهیه وتنظیم : محمد بهشتی صدر

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نراق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ دی ۹۴ ، ۲۱:۰۵
حسن خیری