بسیج تمدن ساز
بسیج در انقلاب اسلامی عنصری تمدنساز بوده است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بیان کرد: بسیج در انقلاب اسلامی عنصری تمدنساز بوده است، بنابراین حضور و ایمان مردمی بود که کمک کرد انقلاب اسلامی در دل ساختار قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، حجت الاسلام حسن خیری در مراسم جشن ۴۲ سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که در مسجد الرسول دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگ و تمدن انقلاب اسلامی باید توسط استادان و صاحبنظران دانشگاه آزاد اسلامی قم تبیین و تحلیل شود و این گفتمان باید از قم آغاز شود، چراکه همانطور که قم با سایر شهرهای استان متفاوت است، دانشگاه آن نیز باید با دانشگاههای استانهای دیگر فرق داشته باشد.
وی افزود: بهدلیل نگاه مثبت مسئولان بالادستی به دانشگاه آزاد اسلامی قم باید تلاش کنیم مدافعان علم و دانش باشیم، چراکه کار ما در دانشگاه باید فعالیت در راستای انقلاب فرهنگی باشد و تلاش کنیم کلاس درس ما به یک سنگر فرهنگی تبدیل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم تأکید کرد: باید به ظرفیت های موجود در استان قم و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی قم توجه داشته باشیم و آن را دست کم نگیریم، چراکه سنگر ما دانشگاه است و اگر دانشگاه اسلامی شد جامعه هم اسلامی خواهد شد.
انقلاب اسلامی، انقلابی داوطلبانه بود که همه را دور هم جمع کرد
خیری، بسیج را از ویژگیهای مهم انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: بسیج در انقلاب اسلامی یک عنصر تمدنساز بوده است، بنابراین بسیج، حضور و ایمان مردمی بود که کمک کرد انقلاب اسلامی در دل ساختار قرار بگیرد.
وی با اشاره به یکی از شاخصههای نظام انقلاب اسلامی بهعنوان یک مدل ویژه افزود: انقلاب اسلامی، انقلابی داوطلبانه و سودمند بود که همه را دور هم جمع و یک مدل جامعی از یک نظام انقلابی تولید کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم تبین کرد: در حوزه نظامی بیشترین داوطلبان در عرصه حضور دارند، یعنی مسجد تبدیل به یک ارتش میشود و حرکت در عرصه مدافعان حرم و مدافعان سلامت، علم، جهاد، مبارزه و اقتصاد در روحیه بسیج ادامهدار است.
خیری با اشاره به همبستگی اجتماعی افزود: کمکهای مومنانه و رزمایشهای دوران کرونا نشان داد که هرکجا همبستگی بر پایه خیر بوده، موفقیت حاصل شده است، بنابراین در همبستگی بر مبنای خیر دیگران را بر خود مقدم داشتن حاکم است.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی تمدنی ایجاد کرد که تعلقات زبانی و نژادی در آن وجود نداشت، افزود: کلاسهای درس ما میتواند کلاس مومنانه باشد، یعنی در کلاسهای درس باید اندیشههای اجتماعی گفتمان شود و هنر ما در دانشگاه آن است که بتوانیم اندیشههای اجتماعی را در کلاس درس مطرح کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/