شکلگیری مدرسه بوستان تربیت مبتنی بر آموزههای اسلامی در قم
شکلگیری مدرسه بوستان تربیت مبتنی بر آموزههای اسلامی در قم
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی از شکلگیری مدرسه بوستان تربیت مبتنی بر آموزههای تعلیم و تربیت اسلامی که نقشه راه آن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، سیدمحمد بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه پنجشنبههای عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی قم از راهاندازی مدرسه بوستان تربیت مبتنی بر آموزههای تعلیم و تربیت اسلامی در کشور خبر داد و اظهار کرد: مدرسه بوستان تربیت مبتنی بر آموزههای تعلیم و تربیت اسلامی در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حال شکلگیری است که نقشه راه مدرسه بوستان تربیت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و بارها مورد تایید مقام معظم رهبری قرارگرفته است.
بطحایی افزود: مدارس بوستان تربیت میخواهد همان مدرسهای بشود و چشماندازی را دنبال کند که فارغالتحصیلان آن همان فارغالتحصیلانی باشند که به حیات طیبه دست پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه دانشآموزان باید در یک محیط کاملا تعریف شده در نظام تعلیم و تربیت اسلامی مورد آموزش و تربیت قرار بگیرند، بیان کرد: برای رسیدن به این چشمانداز فضایی استاندارد نیاز است؛ زیرا قرار است فرزندان ما در این مدرسه با مهارتهایی دست و پنچه نرم کنند؛ بنابراین فقط بر محفوظات و حافظه محوری تاکید نمیشود و فرزندانی که از این مدرسه فارغالتحصیل میشوند حداقل باید یک مهارت را که منتج به اشتغال بشود بیاموزند.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشآموزان مدرسه بوستان تربیت در کنار تقویت بنیه علمی باید یک مهارت را هم تسلط داشته باشند، گفت: دانشآموزان مدرسه بوستان تربیت علاوه بر تسلطی که به زبان عربی دارند باید به یک زبان خارجی مسلط شوند.
وی افزود: در این مدارس در دوره متوسطه دوم در کنار دروس تعریف شده و رسمی چهار درسی که از دروس پایه آموزشهای حوزوی است به دانش آموزان ارائه خواهد شد.
بطحایی گفت: بچههایی که از این مدرسه فارغ التحصیل میشوند بهرغم اینکه در رشتههای ریاضی و علوم تجربی تحصیل میکنند در چهار درس منطق، فلسفه، تاریخ اسلام و فقه اسلامی تسلط خواهند داشت.
وی با بیان اینکه کسانی که از مدرسه بوستان تربیت دیپلم میگیرند باید یک سر و گردن از بقیه بچهها بالاتر باشند، گفت: در مدرسه بوستان تربیت به جای زنگ تفریح، زنگ بازی و مهارت در نظر گرفته شده است و برنامههای خاصی برای زنگ بازی و مهارت پیش بینی شده است.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه در مدرسه بوستان تربیت دانش آموزان از پایه پیش دبستانی تا متوسطه دوم تحصیل میکنند، گفت: در این مدارس در دوره متوسطه دوم در کنار دروس تعریف شده و رسمی چهار درسی که از دروس پایه آموزشهای حوزوی است به دانش آموزان ارائه خواهد شد.
بطحایی از راهاندازی مدرسه بوستان تربیت در دانشگاه آزاد اسلامی قم ابراز خرسندی و اظهار کرد: فضایی که حجت الاسلام خیری برای مدرسه بوستان تربیت در نظر گرفته، فضایی بسیار خوبی است ؛ بنابراین میتواند با وجود ظرفیتهای عظیم ورزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی دانشآموزان مدارس بوستان تربیت نیز میتوانند از این امکانات استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مدرسه بوستان تربیت دانشگاه آزاد اسلامی قم باید الگو و قابلیت مدل برداری برای کل کشور داشته باشد، افزود: امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند یک مدرسه الگو برای جمهوری اسلامی در حد و اندازه نظام تعلیم و تربیت نظام مقدس جمهوری اسلامی راهاندازی کند.
به گزارش آنا، سومین جلسه پنجشنبههای عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی قم با حضور احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، سیدمحمد بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، علی سروریمجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولان استان قم به میزبانی حجت الاسلام حسن خیری در مجتمع دانشگاهی پردیسان دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/