دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۶ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی قم با حضور مسئولان معرفی شد.

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی قم معرفی شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، مراسم تکریم و معارفه نمایندگان قدیم و جدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی استان قم با حضور حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس واحد قم برگزار و بتول علیزاده ماهانی به‌عنوان نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی استان قم معرفی و از تلاش‌های جواد سعادتمندان قدردانی شد.

مدیرکل تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با بیان اینکه تاریخچه جنبش دانشجویی با همت دانشگاه آزاد اسلامی در حال تدوین است، اظهار کرد: تشکل‌ها و جنبش دانشجویی قبل و بعد از انقلاب اسلامی برکات زیادی داشته و بیشترین کسانی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کرده‌اند دست‌پروده تشکل‌های دانشجویی و استادی بوده‌اند.

سید حمید مهدیون با بیان اینکه تشکل‌ها دانشگاه را زنده می‌کنند و نبض حیات آن هستند، افزود: تشکل‌ها، دانشگاه را پویا می‌کنند، بنابراین باید برای پویایی دانشگاه با تشکل‌ها همکاری شود.

وی مطرح کرد: اهتمام ویژه‌ای برای فعالیت تشکل‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، بنابراین باید به بُعد پویا بودن تشکل‌های دانشجویی توجه شود.

تشکل جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قم بهترین است

مدیرکل تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه اتاق فکر تشکل‌ها باید در دانشگاه‌ها ایجاد شود، تبیین کرد: برای تربیت کادر انقلابی در محیط دانشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد و تشکل‌ها یار و یاور انقلاب اسلامی هستند.

مهدیون متذکر شد: تشکل جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قم جزء بهترین تشکل‌های دانشجویی در نظام آموزش عالی کل کشور است.

وی با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از همه تشکل‌هاست، یادآور شد: تشکل‌ها هرچه انقلابی‌تر باشند حمایت دانشگاه از تشکل‌های انقلابی بیشتر است، بنابراین باید همه تشکل‌ها بر طبق قانون فعالیت کنند تا بتوانند مورد حمایت باشند.

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی قم معرفی شد

مدیرکل تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه سامانه امتداد در دانشگاه آزاد اسلامی با هدف شفاف‌سازی فعالیت تشکل‌ها راه‌اندازی شد، توضیح داد: سامانه امتداد برای انتخابات و پیگیری فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بی‌نظیر است.

مهدیون در ادامه توضیح داد: در شرایط کرونایی حاکم در کشور میانگین فعالیت تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور بیشتر است.

وی تأکید کرد: در ایام کرونا تاکنون ۹۴ انتخابات تشکل‌های دانشجویی و ۴۵ انتخابات تشکل استادی در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار شده که مورد تأیید هیئت نظارت قرار گرفته است.

لزوم فعالیت تشکل‌های دانشجویی در حوزه فضای مجازی

مدیرکل تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: علاوه بر تشکل‌های دانشجویی، تشکل‌های استادی نیز در سطح دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم و پشتوانه‌ای برای فعالیت‌های دانشگاهی است.

مهدیون گفت: امیدواریم شاهد پویایی، تقویت و توسعه تشکل‌های دانشجویی و استادی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم بیان کرد: تشکل دانشجویی جامعه اسلامی این دانشگاه فعالیت‌های گسترده‌ای را در موضوعات متعدد سیاسی و اجتماعی انجام داده‌اند و جزء برترین تشکل‌های دانشجویی محسوب می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن خیری همچنین تبیین کرد: تشکل‌های دانشجویی می‌توانند در حوزه فضای مجازی فعالیت تأثیرگذاری داشته باشند.

حجت‌الاسلام علیرضا مستشاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم تأکید کرد: تشکل‌های استادان و دانشجویی باید در حوزه برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی در دانشگاه‌ها مطالبات مقام معظم رهبری را دنبال کنند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۱۷
حسن خیری

رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بازدید کرد.

بازدید رایزن فرهنگی سفارت عراق از دانشگاه آزاد اسلامی قم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، امجد المظفر رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران پس از بازدید و آشنایی از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در جلسه هم‌اندیشی جمعی از استادان و مدیران گروه آموزشی این دانشگاه شرکت کرد.

عکس‌ها: حسین غمخوار سرایدشتی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۱۶
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم تأکید کرد: با توجه به جایگاه ویژه قم این واحد دانشگاهی می‌تواند متولی گردشگری علمی شود و مصادیق گردشگری را توسعه دهد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در دیدار با حجت‌الاسلام سیدمصطفی دریاباری مدیر مرکز جهانی گردشگری استان قم اظهار کرد: کارهای زیبا و خلاقانه‌ای در حوزه گردشگری اتفاق افتاده است و نشان می‌دهد نگاه معناداری به موضوع گردشگری وجود دارد که در همین راستا بناست دانشگاه آزاد اسلامی قم متولی گردشگری باشد؛ زیرا معتقدیم جایگاه این شهر ویژه است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در ایجاد رشته‌های مورد نیاز حوزه گردشگری، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت برای ایرانیان و غیرایرانی و مباحث گردشگری سلامت و محیط‌زیست گام‌های تأثیرگذاری بردارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: استان قم به لحاظ موقعیت جغرافیایی در جایگاه مناسبی قرار دارد، زیرا استان قم به لحاظ فرهنگی، تاریخی و سیاسی بسیار حائز اهمیت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: حضور سالانه ۲۵ میلیون زائر در دوران قبل از شیوع ویروس کرونا در استان قم نشان می‌دهد که می‌توان در کارآفرینی، اشتغال و مفاهیم جدی گردشگری در استان قم برنامه‌ریزی کرد.

خیری تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در ایجاد و تولید رشته‌های میان‌رشته‌ای با محور قم و زیارت گام‌های مؤثری بردارد؛ بنابراین تشکیل کارگروه ویژه در حوزه گردشگری و نگاه ویژه به این حوزه در نگارش و تدوین نقشه راه این واحد دانشگاهی بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه باید از تجربیات دیگر کشورها در حوزه گردشگری استفاده شود، تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان قم نه فقط در گردشگری آکادمیک بلکه در زمینه‌های مختلف می‌تواند فعالیت مؤثری داشته باشد؛ بنابراین توانایی داریم تا مصادیق گردشگری را توسعه دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور بسیار گسترده است؛ بنابراین زمینه همکاری و تعامل با واحدهای دانشگاهی سراسر کشور در زمینه گردشگری وجود دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند گردشگری علمی را اجرایی کند

مدیر مرکز جهانی گردشگری استان قم نیز با ارائه گزارشی از ماهیت فعالیت این مرکز اظهار کرد: ظرفیت‌های گردشگری بسیاری در استان قم وجود دارد؛ بنابراین بهترین فضایی که دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند به این عرصه ورود پیدا کند، عرصه گردشگری علمی آکادمیک است که در فرصت‌های مطالعاتی در زمینه برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی با محور گردشگری از مباحثی است که دانشگاه آزاد اسلامی استان قم می‌تواند درآن موفق عمل کند.

حجت الاسلام سیدمصطفی دریاباری تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم این ظرفیت را دارد که موضوع گردشگری علمی آکادمیک را اجرایی کند. خانه خلاق دانشگاه آزاد اسلامی قم هم می‌تواند بازوی‌های فراوانی داشته باشد.

مدیر مرکز جهانی گردشگری استان قم با تأکید بر لزوم انعقاد تفاهم‌نامه‌ با رویکرد توسعه گردشگری بیان کرد: در فضای بین‌الملل آماده همکاری با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، این دانشگاه باید تصمیم بگیرد چقدر می‌خواهد وارد عرصه جهانی شود تا برنامه‌ریزی و همکاری لازم در این زمینه انجام شود.

وی با بیان اینکه گردشگری داخلی در سطح استادان و دانشجویان اجرایی شود، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم لازم است مشخص کند که تا چه اندازه می‌تواند ظرفیت‌های خود را در اختیار گردشگران قرار دهد و چگونه می‌تواند میزبان گردشگران باشد.

دریاباری بر انعقاد تفاهم‌نامه با موضوعات چندجانبه میان دانشگاه آزاد اسلامی قم و مرکز جهانی گردشگری استان قم تأکید کرد.

خانه خلاق مرکز فعالیت خلاقانه است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز اظهار کرد: سیاست‌گذاری‌هاست که مسیر حرکت دانشگاه‌ها را مشخص می‌کند و چند سالی است که این دانشگاه با رویکرد کارآفرینی و حل‌مسئله فعالیت مؤثر خودرا در جامعه تجربه می‌کند.

غلامرضا نجفی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی قم در مسیر ایجاد و راه‌اندازی خانه خلاق در سطح استان گام‌های مؤثری برداشته است، افزود: این خانه مرکزی برای فعالیت‌های خلاقانه عموم مردم و تمامی اقشار جامعه است؛ بنابراین همه کسانی که در مسیر فعالیت خلاقانه گام برمی‌دارند می‌توانند در خانه خلاق عضویت داشته باشند.

وی مطرح کرد: گردشگری یکی از موضوعاتی است که در خانه خلاق دنبال می‌شود و معتقدیم همانطور که دانشگاه آزاد اسلامی قم به لحاظ کادر هیئت علمی مجرب، تعداد دانشجو و تنوع رشته‌ها در سطح استان نمونه است، می‌تواند در حوزه گردشگری نیز موفق عمل کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم با بیان اینکه زمینه‌های بسیار خوبی در این دانشگاه ایجاد شده که پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به سمت حل مشکلات جامعه سوق دهد، افزود: در ایجاد رشته‌های مورد نیاز در حوزه گردشگری نیز دانشگاه آزاد اسلامی قم آمادگی دارد تا بسترهای مورد نیاز را فراهم کند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۵۶
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: باید فرصت همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه‌المصطفی در حوزه مهارت‌آموزی فعال شود تا آموزش‌های کوتاه‌مدت به آموزش‌های کوتاه‌مدت مهارتی توسعه یابد.

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه‌المصطفی در حوزه مهارت‌آموزی فعال شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در جلسه هم‌اندیشی با حجت‌الاسلام سیدحمید جزایری معاون آموزشی و حجت‌الاسلام محسن قنبری معاون امور بین‌الملل جامعه‌المصطفی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی خود را در اختیار جامعه‌المصطفی قرار دهد؛ بنابراین برای اجرایی کردن تفاهم‌نامه لازم است دبیرخانه‌ای به‌منظور عملیاتی شدن آن راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه آنچه در دانشگاه آزاد اسلامی قم مطرح می‌شود، می‌تواند برای کشور جنبه اجرایی داشته باشد، افزود: آموزش‌های مهارتی در قالب رشته‌های آکادمیک و رشته‌های مهارت‌آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی قم فعال شده است که می‌توانند دانشجویان جامعه‌المصطفی و خانواده‌های آنان از این ظرفیت استفاده کنند.

این مسئول بیان کرد: خانواده‌های طلاب جامعه‌المصطفی می‌توانند با استفاده از همه امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی قم اعم از کارگاهی و آزمایشگاهی، مهارت فنی لازم را به دست آورند؛ بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی باید برای خانواده‌های دانشجویان این جامعه برنامه علمی داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم افزود: باید فرصت همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه‌المصطفی در حوزه مهارت‌آموزی فعال شود تا آموزش‌های کوتاه‌مدت جامعه‌المصطفی به آموزش‌های کوتاه‌مدت مهارتی توسعه یابد؛ زیرا فراگیری دوره‌های همزمان با تحصیل می‌تواند برای دانشجویان جامعه‌المصطفی و خانواده‌های آنان فراهم شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این دانشگاه می‌تواند در حوزه آموزش‌های مهارتی با جامعه‌المصطفی همکاری‌های مؤثری داشته باشد؛ بنابراین امکان بهره‌مندی خانواده‌های طلاب جامعه‌المصطفی از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم در زمینه‌های تحصیلات دانشگاهی و نیز مهارت‌آموزی با رویکرد کارآفرینی فراهم است.

خیری با بیان اینکه طرح تعاون می‌تواند در جامعه‌المصطفی نیز توسط دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شود، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در حوزه نشریات مشترک علمی چندزبانه با جامعه‌المصطفی همکاری و تعامل داشته باشد.

وی با تأکید بر یکی از مشکلات موجود میان طلاب جامعه‌المصطفی گفت: یکی از این مشکلات این است که تعامل آنان با مراکز ایرانی اندک است؛ بنابراین با همکلاسی شدن دانشجویان جامعه المصطفی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند کمک کند تا هویت انقلابی و اسلامی ایجاد شده ماندگار بماند.

شکل‌گیری مرکز تحقیقاتی در حوزه خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی در قم

غلامرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه چاپ مجلات و پایان‌نامه‌ها، رشته‌های پرمتقاضی و برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی می‌تواند همکاری‌های مؤثری با جامعه‌المصطفی داشته باشد.

وی افزود: در حوزه پژوهش و فناوری، گروه‌های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی قم با محور گردشگری علمی و تولید محصولات فرهنگی اجتماعی تشکیل شده و از طرفی مرکز تحقیقاتی در حوزه خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی در قم در حال شکل‌گیری است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم با راه‌اندازی خانه خلاق توانسته است در حوزه تولید محتوا و گردشگری فعالیت‌های مؤثری را تعریف کند و می‌تواند در برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی جلسات مشترک مؤثری با جامعه‌المصطفی داشته باشد.

انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۵۴
حسن خیری

کارشناسان صنعت فرش استان قم تأکید کردند دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم می‌تواند در تربیت مدیران و کارشناسان مجرب دانشگاهی فعالیت کند و صنعت فرش را علمی دنبال کند.

دانشگاه آزاد قم صنعت فرش را علمی دنبال می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، جلسه بررسی صنعت فرش با حضور استادان و فعالان این صنعت در استان قم به میزبانی حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد قم و محمد مقدمی‌راد رئیس دبیرخانه برنامه علمی و مجری برنامه علمی فرش دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.

این جلسه با محور نیازها و اولویت‌های بازار کار در تولید و صادرات فرش دستباف از دیدگاه استادان و کارشناسان حوزه فرش برای تربیت نیرو و تکنیسین با مهارت‌های (سرعت،کیفیت،خلاقیت و…) در زمینه‌های بافت، طراحی، مرمت، رنگرزی در مدرسه عالی فرش با هدف اشتغال‌زایی بعد از اتمام دوره در مجتمع دانشگاهی پردیسان برگزار شد.

یک دانشجو،یک مهارت در سطح جامعه محقق شود

در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم در سخنانی اظهار کرد: این دانشگاه بزرگترین دانشگاه حضوری استان است که در چند سال اخیر با شعار مسئله‌محوری فعالیت و تلاش می‌کند و آموزش‌های دانشگاهی را به سمتی حرکت دهد که یک دانشجو، یک مهارت در سطح جامعه محقق شود.

وی با بیان اینکه در سند چشم‌انداز پنج‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی قم که در حال تدوین است، محور اساسی آن آمایش سرزمینی است، افزود: یکی از مسائل اساسی در سند چشم‌انداز این واحد دانشگاهی، مهارتی است که با عنوان مدارس مهارتی در حال شکل‌گیری است که منتج به ایجاد رشته‌های میان رشته‌ای و تربیت نیروی متخصص فناور می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: مشکل اساسی ما نبود ظرفیت‌های اشتغال نیست، بلکه مشکل ما نبود نیروی انسانی کاربلد در سطح جامعه است.

خیری بیان‌کرد: در برنامه علمی پیش‌بینی شده برای دانشگاه آزاد اسلامی قم، خانه‌خلاق، صنعت‌چاپ و نشر، صنعت فرش، گردشگری و زیارت در اولویت است که در همین راستا با اتاق بازرگانی و شهرک‌های صنعتی استان تفاهم‌نامه‌هایی منعقد شده تا ظرفیت‌ها شناسایی و از آن استفاده شود.

وی گفت: مدارس مهارتی سما نیز با کمک خیرین با رویکرد قرآنی و دینی در استان راه‌اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم افزود: این دانشگاه در مسیر فعالیت خود در صنعت فرش باید از بزرگان این صنعت استفاده کند و در ابعاد مختلف آموزش، معماری، علوم انسانی از تجربیات فعالان صنعت فرش استان استفاده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی در زمینه بازاریابی صنعت فرش بسیار حائز اهمیت است، بیان کرد: برند فرش قم باید در سطح استان به زائران به‌عنوان یک سوغات معرفی شود که اگر مردم فرش قم را در کنار سوهان به‌عنوان یک سوغات این شهر بشناسند، صنعت توریست استان تغییر می‌کند و از طرفی ذائقه و تیپ زائران قم نیز متحول می‌شود.

خیری فرهنگ توریست و مدیریت آن را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در حوزه تاریخ و تمدن در حوزه فرش در سطح ملی و بین‌المللی فعالیت کند؛ بنابراین باید در حوزه آموزش آکادمیک، توریست و تربیت نیروی کارآمد در صنعت فرش متمرکز شود.

نوآوری،خلاقیت و فناوری در صنعت فرش بسیار حائز اهمیت است

غلامرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز در این جلسه در سخنانی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به سمت یک دانشگاه حل‌مسئله حرکت می‌کند، یکی از اقدامات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی قم، سوق‌دادن پایان‌نامه‌ها به‌سمت حل مشکلات جامعه است.

وی افزود: خانه خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی قم راه‌اندازی و یکی از موضوعات خانه خلاق صنعت‌فرش است، بنابراین نوآوری،خلاقیت و فناوری در صنعت فرش بسیار حائز اهمیت است.

نجفی افزود: در استان قم دانشگاه آزاد اسلامی از نظر تعداد دانشجو، تنوع رشته‌ها و سابقه، منحصر به‌فرد است، بنابراین تجهیزات و امکانات و همه ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در خدمت صنعت فرش استان قرار گیرد.

در ادامه این جلسه هر یک از استادان و کارشناسان مجرب صنعت فرش استان قم که هر یک در عرصه ملی و بین‌المللی فعالیت دارند، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.

دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی قم نسبت به اشتغال جوانان بسیار ارزشمند است

استاد رجبیان از کارشناسان مجرب صنعت فرش در سخنانی با بیان اینکه دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی قم نسبت به اشتغال جوانان بسیار ارزشمند است، گفت: باید صنعت فرش برای دانشجویان توضیح داده شود تا برای آنان تحصیل آکادمیک در این رشته ارزشمند باشد.

رجبیان با بیان اینکه تولید یک فرش می تواند ۷۰ شغل دیگر را فعال کند، افزود: دغدغه اصلی این است که چگونه دانشجویانی در حوزه فرش تربیت کنیم که در عرصه بازار فعال باشند و به سرعت وارد بازار شوند و از طرفی فعالان عرصه فرش استان چگونه رفتار کنند که دانشجوی صنعت فرش دانشگاه علاقه‌مند شود وارد عرصه کسب و کار در حوزه فرش شود.

تجربیات به‌دست آمده در صنعت فرش را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قم قرار دهیم

در ادامه رئیس اتحادیه فرش استان قم نیز در سخنانی اظهار کرد: از آنجایی‌که صنعت فرش ایران در دنیا جایگاه تاریخی دارد و در تمام دنیا فرش را به نام ایران می‌شناسند بسیار خرسندیم که دانشگاه آزاد اسلامی قم در مسیری در حال حرکت است که صنعت فرش را به‌صورت آکادمیک و علمی دنبال می‌کند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم با تأسیس مدارس مهارتی فرش، نگاه به صنعت فرش به‌صورت آکادمیک را محقق کرده است.

این استاد مجرب حوزه صنعت فرش ادامه داد: ما می‌توانیم تمام تجربیاتی که در طول مدت سال‌های بسیار طولانی به‌دست آمده است در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قم قرار دهیم و از سویی دیگر از ظرفیت دانشگاهی در صنعت فرش استفاده کنیم.

وی مطرح کرد: باید میان متولیان فرش،دانشگاه آزاد اسلامی و هنرمندان تعامل ایجاد شود، اگر صنعت فرش را به‌صورت علمی دنبال کنیم می‌توانیم چشم‌انداز خوبی در آینده برای صنعت فرش کشور داشته باشیم و می‌توانیم از فارغ‌التحصیلان این دوره‌ها در صنعت فرش استفاده کنیم و دانش‌آموختگان صنعت فرش در دانشگاه با یک امنیت خاطر وارد عرصه بازار شوند.

رئیس اتحادیه فرش استان قم با بیان اینکه آماده هرگونه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی قم هستیم، گفت: بیش از ۷۰ شغل باید با یکدیگر همکاری و فعالیت داشته باشند تا یک دارقالی برپا شود، بنابراین بیش از ۴۰ هزار نفر در صنعت فرش استان مشغول هستند که استادکاران فرش قم برای ۲۰ استان در سطح کشور اشتغال‌زایی کرده‌اند.

نگاه آکادمیک به صنعت فرش بسیار امری ضروری و حائز اهمیت است

در ادامه این جلسه استاد رشیدزاده از فعالان صنعت فرش در سخنانی با بیان اینکه ما امروزه به دانشجویانی نیاز داریم که تاریخ فرش را به صنعت فرش ارتباط دهند، افزود: فرش قم به صورت سنتی پیشرفت‌های بسیاری داشته است اما نگاه آکادمیک به صنعت فرش امری ضروری و حائز اهمیت است.

رشیدزاده افزود: اگر ما بخواهیم نیروی انسانی بیشتری وارد عرصه صنعت فرش کنیم چاره نداریم جز اینکه کسانی وارد این عرصه شوند که تحصیلات آکادمیک داشته باشند تا بتواند در زمینه نگارش تاریخ فرش ایران مهارت داشته باشند.

مصرف‌کننده باید به قیمت و ارزش فرش اعتماد کند

وی بیان کرد: اگر بخواهیم در صنعت فرش فروش بیشتری داشته باشیم، مصرف‌کننده باید به قیمت و ارزش فرش اعتماد کند، بنابراین در همین راستا تولید و نگارش شناسنامه فرش در داخل کشور برای جلب اعتماد مردم حائز اهمیت است.

رشیدزاده گفت: ما برای نگارش تاریخ فرش به کارشناسانی نیاز داریم که تحصیلات ‌آکادمیک داشته باشند و با تاریخ فرش آشنا باشند، بنابراین یک کارشناس فرش باید بتواند درباره فرش ایران و خصوصیات آن یک کتاب بنویسد.

تاریخ فرش به تاریخ هنر متصل تا ارزش افزوده ایجاد شود

وی افزود: امیدواریم دانشجویانی در دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه فرش تحصیل کنند که بتوانند نیاز جامعه را نسبت به داشتن کارشناسان مجرب صنعت فرش تأمین کنند و تاریخ فرش را به تاریخ هنر متصل کنند تا ارزش افزوده تولید شود.

رشیدزاده با بیان اینکه صنعت فرش به رشته‌های حسابداری، برندینگ و فروش نیاز دارد، گفت: ما برای اینکه فرش را بهتر بفروشیم محتاج افرادی هستیم که آکادمیک تحصیل کرده باشند زیرا مدیرانی که تحصیل دانشگاهی داشته باشند، می‌توانند حرفه‌ای‌تر وارد عرصه فرش استانی،ملی و بین‌المللی شوند.

مالکیت معنوی بخشی از برندینگ است

در ادامه استاد خوشگفتار از فعالان صنعت فرش استان در سخنانی اظهار کرد: آنچه که در صنعت فرش بسیار حائز اهمیت است تربیت مدیرانی است که بتوانند در این صنعت به عنوان تکنیسین در سطح استان فعالت کنند، بنابراین دانشگاه باید در حوزه تربیت مدیران کارآمد صنعت فرش متمرکز شود و اهداف دانشگاه در حوزه فرش آسیب شناسی شود .

وی با بیان اینکه مالکیت معنوی بخشی از برندینگ است که باید به آن توجه شود، گفت: آموزش‌ها باید در راستای تربیت مدیران کارآمد باشد، زیرا یک مدیر آگاه بهتر می‌تواند وارد عرصه بازار شود و صنعت فرش را به روش آکادمیک مدیریت کند.

در ادامه جلسه استاد احمدی مسئول بخش فرش سازمان صنعت و معدن استان قم در سخنانی با بیان اینکه حمایت و تولید فرش استان بسیار حائز اهمیت است، اظهارکرد: ۹۹‌درصد افرادی که در صنعت فرش کار می‌کنند در حوزه کارگری و یک‌درصد به عنوان کارفرما در بخش صنعت فعالیت دارند، بنابراین هرچه مهارت کارفرمایان در صنعت فرش بیشتر باشد در حوزه تولید و صادرات موفقیت‌های بیشتری خواهیم داشت.

وی افزود: با توجه به امکانات، ظرفیت و نیروی‌انسانی که در قم داریم هر چه می‌توانیم باید در زمینه تربیت نیروی‌انسانی کارآمد و مدیران مجرب فعالیت کنیم تا اشتغال در این صنعت افزایش یابد.

دانشگاه آزاد اسلامی قم باید در حوزه تربیت مدیران کارآمد در حوزه فرش تلاش کند

احمدی با بیان اینکه صنعت فرش به لحاظ شرایطی از قبیل تحریم‌ها و … به افرادی نیاز دارد که متناسب با نیاز جامعه بازار را تغییر دهد گفت: دو دیدگاه در حوزه تولید در صنعت فرش وجود دارد، نخست اینکه تولیدی‌های ما آنقدر قوی هستند که تعیین‌کننده در بازار فروش هستند و فرش‌ها را در ابعاد مختلف تولید و در بازار عرضه می‌کنند و دیدگاه دوم آن است که تولیدکننده بر اساس نیاز بازار و مشتری اقدام به تولید فرش مطابق یا نیاز بازار می‌کند.

وی تأکید کرد: هرچه در صنعت فرش توانایی بیشتری داشته باشیم موفق‌تر می‌شویم و به مدیران تولید و صادرات نیاز داریم‌، بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی قم باید در حوزه تربیت مدیران کارآمد در حوزه فرش تلاش کند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۵۲
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم تأکید کرد: دانشگاهی که با تولید و آمایش سرزمینی بیگانه باشد، دانشگاه نیست.

دانشگاهی که با آمایش سرزمینی بیگانه باشد دانشگاه نیست

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه میان جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اظهار کرد: پایه و اساس تعاملات و همکاری میان جهاد دانشگاهی و این واحد دانشگاهی از سوی سازمان مرکزی بنا نهاده شده و در همین راستا همکاری‌ها شکل گرفته است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی مرکز بسیار مهم و تأثیرگذاری است، زیرا پایه و اساس جهاد علمی از جهاد دانشگاهی آغاز شده و هسته اولیه بسیاری از مراکز اثرگذار دانش‌بنیان نیز در جهاد دانشگاهی شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بیان کرد: تفاهم‌نامه منعقد شده میان جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی قم فرصتی را برای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده است که از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی استان استفاده کند.

خیری با تأکید بر اینکه تعامل و اعتماد و ارتباط میان جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم وجود دارد، گفت: این دانشگاه نیز تلاش می‌کند در تدوین نقشه راه مسیر جهاد دانشگاهی را تجربه کرده و با نگاه مسئله‌محور، ظرفیت‌سنجی و کارآفرینی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قم تلاش می‌کند این دانشگاه صرف یک دانشکده آموزشی نباشد؛ بنابراین معتقدیم دانشگاهی که با تولید و آمایش سرزمینی بیگانه باشد دانشگاه نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم گفت: خانه خلاق بر اساس نیازهای منطقه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی قم راه‌اندازی و به سمت حل‌مسئله پیش می‌رود.

خیری بیان کرد: طرح پویش هم دانشگاه آزاد اسلامی را به سمت صنعت سوق می‌دهد، بنابراین دانشگاه به سمت تأمین نیازهای علم و صنعت جامعه حرکت می‌کند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با راه‌اندازی سامانه پژوهشیار در کشور تلاش می‌کند در مسیر حل مسائل و مشکلات جامعه گام‌های مؤثری بردارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم بیان کرد: این واحد دانشگاهی از جهت تنوع رشته‌های تحصیلی بسیار غنی است و یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را در خود جای داده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم نیز اظهار کرد: پایه جهاد دانشگاهی پژوهشی است که خلأهای جامعه را برطرف و حلقه‌های مفقوده علم و دانش را پیدا کند.

محمد رستمی افزود: جهاد دانشگاهی در سطح کشور بر اساس نیاز جامعه دانش فنی ایجاد کرده است، تمام توان جهاد دانشگاهی استان می‌تواند در خدمت دانشگاه آزاد اسلامی قم باشد، زیرا معتقدیم این ارتباط باعث برکت هر دو مجموعه است.

به گزارش آنا، همکاری در برگزاری مسابقات، ورکشاپ‌ها و وبینارهای آموزشی تخصصی، همایش‌ها و رویدادهای شتاب و کارآفرینی و همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی و ارائه مقالات علمی و کاربردی، بسترهای فراهم شده در تفاهم‌نامه منعقد شده میان دانشگاه آزاد اسلامی قم و دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۵۱
حسن خیری