دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۷ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

دانشگاه آزاد اسلامی استان قم و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان در راستای شکوفایی استعدادها و محرومیت‌زدایی از مناطق مختلف تفاهم‌نامه امضا کردند.

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان نظام مهندسی استان قم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان قم و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان در راستای شکوفایی استعدادها و محرومیت‌زدایی از مناطق مختلف استان قم و تحقق برنامه‌های سال مانند حمایت از تولید، مهیاسازی زمینه‌های آموزش و اقتصاد بخش کشاورزی و دامداری، از بین بردن موانع پیشبرد اهداف اقتصادی و ارتقای صنعت دانش اقشار مختلف جامعه منعقد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این دانشگاه باید دانشگاه اجتماعی و کارآفرین باشد و برای رسیدن به این مهم به برنامه‌ریزی و تقویت مراکز رشد واحدهای فناور نیاز داریم.

حجت‌الاسلام حسن خیری با بیان اینکه هسته‌های فناور و سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی قم در حال شکل‌گیری است از اجرای طرح پویش با هدف ارتباط دانشجویان با بخش صنعت خبر داد و افزود: طرح پویش دانشجویان را براساس رشته‌های تحصیلی آنان با بخش صنعت ارتباط می‌دهد و امیدواریم با اجرای طرح پویش زمینه اشتغال دائم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قم ایجاد شود.

وی با بیان اینکه تلاش دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اجرای موفق طرح پویش است، ادامه داد: فراهم کردن بسترهای مناسب برای کارآفرینی دانشجویان هدف ماست، بنابراین باید کارگروه‌هایی با هدف استفاده از ظرفیت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان قم تشکیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم مطرح کرد: باید با انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و ادارات مختلف قم از ظرفیت این استان برای رسیدن به اهداف دانشگاه استفاده کنیم.

اجرای طرح پویش، تقویت سراهای نوآوری و ایجاد خانه خلّاق

خیری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی قم رشته‌های مرتبط با آمایش سرزمینی را در قم ایجاد می‌کند، گفت: برخی هنرهای فراموش شده که برای دانشجویان اشتغال ایجاد می‌کند در معاونت آموزش‌های مهارتی و عمومی واحد قم در حال شکل‌گیری است.

وی تأکید کرد: اجرای طرح پویش، تقویت سراهای نوآوری و ایجاد خانه خلّاق به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم در حال انجام است و امیدواریم از ظرفیت‌های کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای اجرای طرح پویش استفاده کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم هم اظهار کرد: با ایجاد بستر برای دانشجویان در مسیر مهارت‌آموزی مشکلات اشتغال جوانان رفع می‌شود.

عباس خرمی با اعلام آمادگی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: باید در این زمینه کمیته‌های مشترک تشکیل و نمایندگان دو طرف پیگیر اجرای تفاهم‌نامه‌ باشند.

معاون آموزش‌های عمومی و معادلاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم تبیین کرد: به منظور افزایش بهره‌وری و ارتقای مهارت در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی، تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه آزاد اسلامی قم و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی منعقد شده است.

محمد دخیلی، ارتقای کیفیت و رفع موانع تولید را مهم‌ترین برنامه‌های معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی قم برشمرد و متذکر شد: امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه اهداف این معاونت محقق شود.

وی، بازآموزی و ارتقای کیفی کارشناسان کشاورزی را از مهم‌ترین دستاوردهای این تفاهم‌نامه برشمرد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۰۰ ، ۱۶:۴۹
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم:

دانشگاهیان زمینه‌ساز فعالیت‌های فرهنگی با محور دانشجویان باشند

تجلیل از تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: دانشگاهیان باید زمینه‌ساز فعالیت‌های فرهنگی با محور دانشجویان باشند.

دانشگاهیان زمینه‌ساز فعالیت‌های فرهنگی با محور دانشجویان باشند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در آیین تجلیل از اعضای تیم شرکت‌کننده دانشگاه آزاد اسلامی قم در بزرگ‌ترین رویداد ملی کرسی آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی که موفق شدند رتبه چهارم این دوره از مسابقات را کسب کنند با تأکید بر فعالیت فرهنگی با محور دانشجویان اظهار کرد: دانشگاهیان باید زمینه‌ساز فعالیت‌های فرهنگی باشند که با محور دانشجویان انجام می‌شود؛ زیرا استعدادهای زیادی در دانشگاه وجود دارد و راهبردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قم به نحوی است که باید پاتوق فرهنگی باشد.

وی با بیان اینکه دانشجویان واحد دانشگاهی قم باید از بصیرت بیشتری در مقایسه با شهرهای دیگر برخوردار باشند، افزود: پیش از اینکه دانشجویان موفق باشند، خانواده‌ آنان نیز در این موفقیت سهیم هستند؛ زیرا فضایی را برای دوران پیش از ورود به دانشگاه با کمک دبیران آموزش و پرورش برای آنان فراهم کرده‌اند تا بتوانند با اعتمادبه‌نفس بالا و روحیه خودباوری در این مسابقات حضور یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با تأکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی عرصه کرسی‌های آزاداندیشی نباید مقطعی باشد، گفت: باید برنامه ثابت هفتگی در زمینه برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی داشته باشیم تا دانشجویان با یکدیگر مباحثه و بر اساس موضوعات مشخصی بحث و گفتگو کنند.

خیری دروس معارف را بخشی از کرسی‌های آزاداندیشی برشمرد و تأکید کرد: باید بخشی از کلاس‌های معارف به کرسی‌های آزاداندیشی اختصاص یافته و تبادل بین‌رشته‌ای بین دانشگاهیان ‌به‌ویژه در رشته‌های علوم انسانی رواج یابد. تربیت مدیران نخبه آینده در اجرای طرح صالحین در بازه‌ای از زمان اجرایی و محقق شد. تربیت نیروی نسل آینده مدیریت بسیار حائز اهمیت است و باید نسلی تربیت کنیم که اگر می‌خواهند رئیس‌جمهور شوند، بدانند با همدیگر چگونه صحبت کنند. آمریکا نیستیم اینجا ایران است و تاریخ بشریت توسط ایرانیان نوشته شده و باید محل صدور انقلاب باشد.

کرسی‌های بین‌رشته‌ای بین حوزویان و دانشگاهیان برگزار شود

وی عنوان کرد: پیوند بین‌رشته‌ای باید توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان قم انجام شود و با همکاری اعضای هیئت علمی در اجرای این مهم طرحی نو ارائه شده و نباید منتظر دیگران باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم خطاب به اعضای تیم شرکت‌کننده در مسابقات بزرگ‌ترین رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: شما در عرصه کرسی‌های آزاداندیشی، کار بسیار بزرگی انجام دادید و پایه‌گذار کار بزرگی بودید. کرسی‌های بین‌رشته‌ای باید بین حوزویان و دانشگاهیان با همکاری طلاب و دانشجویان برگزار و کرسی‌های مشترک اجرا شود.

خیری با تأکید بر اینکه کرسی‌های آزاداندیشی باید با محور دانشگاه آزاد اسلامی قم بین مراکز پژوهشی حوزوی و دانشگاهی انجام شود، توضیح داد: درخشش دانشجویان این دانشگاه در بزرگ‌ترین رویداد ملی کرسی آزاداندیشی باعث مباهات، افتخار و نشاط بوده؛ زیرا یکی از مطالبات رهبری از دانشگاهیان برآورده و رضایت ایشان جلب شده که این موفقیت دانشجویان بسیار ارزشمند است.

وی تشریح کرد: رضایتمندی مقام معظم رهبری به آن معناست که شما بزرگ‌ترین پیروزی را به دست آورده‌اید. همه خشنودی شهدا و ایثارگران این بود که امام و رهبری از آنان راضی باشند، این معرفتی بوده که به هر کسی داده نمی‌شود. موضوع کرسی‌های آزاداندیشی موضوعی بوده که مورد تأکید مقام معظم رهبری است. انقلاب ما انقلاب گفت‌وگو، بصیرت، علم، دانش، فهم و شعور بوده؛ بنابراین بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به مردم و جوانان سرشار از سخنان تمدن سازی و خودسازی است.

دانشگاه آزاد اسلامی قم باید خواستگاه فعالیت فرهنگی فاخر دانشجوبنیان باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم تبیین کرد: هفت نکته‌ای که در بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری بیان شده نخستین موضوع آموزش و پژوهش بوده و این موضوع نشان از آن دارد که موضوع آموزش و پژوهش بسیار از نظر مقام معظم رهبری حائز اهمیت است به‌دلیل اینکه شیاطین روی جهل مردم حاکم‌اند و زمانی که بصیرت باشد، دشمنان جایی برای عرضه اندام ندارند. علم در برابر جهل جایگاه ویژه‌ای در آموزه‌های دینی دارد. در این فضا است که مقام معظم رهبری موضوع کرسی‌های آزاداندیشی را مطرح می‌کنند، مسلمان نباید از گفت‌وگو و بیان شبهات نگران باشد. شاگرد امام صادق (ع) هستیم؛ باید فرهنگ مناظره، مباحثه و پاسخگویی را بین دانشگاهیان تقویت کنیم.

خیری عنوان کرد: شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با تأکید بر کرسی‌های آزاداندیشی و برگزاری کرسی‌های ترویجی توسط شورای انقلاب فرهنگی با محور استادان دانشگاهی اجرایی شد؛ اما در بخش استادان به‌دلیل اینکه فضای تشویقی وجود داشت شاهد پیشرفت آن بودیم و به‌دلیل نداشتن تشویق‌های لازم بخش دانشجویی با استقبال کم دانشجویان مواجه هستیم. کار بسیار بزرگی در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قم انجام شده که بسیار ارزشمند بوده و نشان می‌دهد این دانشگاه فضایی را ایجاد کرده که دانشجویان به این خودباوری برسند که در عرصه‌های متعدد مناظره و کرسی‌های آزاداندیشی صاحب‌نظر باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی قم باید خواستگاه فعالیت فرهنگی فاخر دانشجوبنیان باشد و از جهات متعدد می‌توان روی کرسی‌های آزاداندیشی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، بحث کرد.

به گزارش آنا، آیین تجلیل از اعضای تیم برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی قم در نخستین رویداد ملی کرسی آزاداندیشی متشکل از امیرحسین مرادی، فاطمه هاشم‌زاده، عالیه کهنوجی و فاطمه یزدانی با حضور حجت‌الاسلام علیرضا مستشاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و جمعی از معاونان و مدیران درون‌سازمانی این واحد دانشگاهی به میزبانی حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.

انتهای پیام/۴۱۲۱/4062/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۰۰ ، ۱۶:۴۷
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با اشاره به اینکه کانون حوزه و دانشگاه بودند که نقش اساسی در بالندگی انقلاب اسلامی داشتند، نقش صاحبان نفوذ و نخبگان جامعه را برای حضور حداکثری مردم در انتخابات مهم برشمرد.

نقش مؤثر نخبگان جامعه درحضور حداکثری مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در وبینار ملی نقش دانشگاهیان در مشارکت حداکثری در انتخابات اظهار کرد: خداوند را بابت همه نعمت‌هایی که به ما ارزانی داشته و به ویژه نعمت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی و بابت مردم مقاوم و با بصیرت ایران اسلامی شاکریم.

انتخابات مهم است

وی افزود: بحث انتخابات موضوع بسیار مهم امروز است، در این موضوع به مهم دو موضوع بسیار حائز اهمیت است موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید دارند و آن مشارکت حداکثری مردم و انتخاب کاندیدای اصلح است.

رئیس‌ دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: دانشگاهیان این واحد دانشگاهی نیز تلاش می‌کنند به ساحت همه حق‌داران این نظام مقدس ادای دینی کرده باشند، نظامی که پایه و اساس آن بر مردم‌سالاری دینی استوار است و یکی از شاخصه‌ها و مولفه‌های مهم مردم‌سالاری انتخابات و به ویژه انتخابات ریاست‌جمهوری است.

پایه امت مردم هستند

خیری افزود: باید مردم بصیر و آآگاه در جامعه وجود داشته باشند، زیرا پایه امت مردم هستند.

وی گفت: بین دیکتاتوری از یک سو و هرج ومرج از سوی دیگر آن عنصری که می‌تواند انقلاب اسلامی را تشکیل دهد و نظامی بابصیرت ایجاد کند امت است، اما امتی که بابصیرت و آگاه باشند.

این مسئول‌ دانشگاهی گفت: بصیرت نیاز به رهبری دارد؛ بنابراین جامعه دارای راهبر فهیم می‌تواند جامعه بابصیرت تولید کند؛ بصیرتی نیاز به راهبر دارد، بنابراین در جامعه دو کانون حوزه و دانشگاه وظیفه راهبری را بر عهده دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم بیان کرد: دانشگاهیان در ابتدای انقلاب در مساجد تحصن می‌کردند و انقلاب اسلامی را هدایت می‌کردند؛ بنابراین شاهد تعامل بین حوزه و دانشگاه در این برهه از زمان بودیم، حتی در دوران دفاع مقدس به‌همین صورت بود زیرا استادان و اندیشمندان دانشگاه نیز در عرصه دفاع مقدس حضور فعال داشتند.

بالندگی انقلاب توسط حوزویان و دانشگاهیان

خیری با بیان اینکه برگزاری نماز جمعه در محوطه دانشگاه نشان از وحدت حوزه و دانشگاه است، گفت: طول تاریخ انقلاب اسلامی هم رفع و دفع فتنه‌ها با حضور دانشجویان و طلاب بوده و در حقیقت حوزه و دانشگاه بودند که انقلاب اسلامی عظیم را به این بالندگی رساندند.

وی افزود: خون شهید چمران‌ها و علم‌الهدی‌ها و شهید میثمی‌ها به هم آمیخته شده و همواره حوزه و دانشگاه با یکدیگر همراه بودند.

این استاد دانشگاه افزود: در صحنه‌های مختلف دفاع و علم دانشگاهیان و حوزویان خوش درخشیدند، موفقیت‌های بزرگ در عرصه‌های متعدد علمی نشان می‌دهد که حوزه و دانشگاه توانستند کار خودشان را خوب انجام دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد افزود: مردم و مردم‌سالاری در عرصه انتخابات بسیار حائز اهمیت است که اگر انتخابات مهم نبود این همه دشمن سرمایه‌گذاری‌ نمی‌کرد که همه مردم را از حضور در انتخابات و آمدن پای صندوق رای مایوس کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: باید کسانی باشند که آرمان‌های انقلاب را بیان کنند ناکامی‌ها را سوء‌مدیریت‌ها را بیان کنند و در عین حال بر اساس آن آرمان‌ها امیدآفرینی کنند و راه را نشان دهند که کجا انحراف رفتیم و باید مراقبت کنیم و راه درست کدام مسیر است ؟

استادان دانشگاه، بانفوذ در جامعه

خیری افزود: این جا است که نقش صاحبان نفوذ و نخبگان جامعه تعیین کننده است بی‌تردید استادان دانشگاه‌ها جزء قشر نخبگان و برترین نخبگان و بانفوذترین افراد جامعه هستند.

وی گفت: این که این همه سرمایه‌گذاری می‌شود که ارزش‌های انقلابی را از صحنه دانشگاه برچینند به خاطر این است که نفوذ کلام، نفوذ معرفتی و نفوذ هویتی در دانشگاه و حوزه تحقق پیدا می‌کند، بنابراین تکلیف نخبگان تکلیف مضاعفی است.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی قم گفت: توجه به عنصر مردمی به عنوان عنصر عاملیت در مقابل ساختار مهم بوده و اساس بیانیه گام دوم بر عاملیت مردم است، بنابراین مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم بر خودسازی و تمدن‌سازی تاکید دارند که در آن عنصر مردم وجود دارد که تبلور حضور مردم در انتخابات و حضور حداکثری در انتخابات است.

خیری با تاکید بر اینکه باید به مردم امید داده شود افزود: تکلیف حوزویان و دانشگاهیان در ایجاد امیدآفرینی میان مردم بسیار حائز اهمیت است زیرا انقلاب اسلامی بر پایه بصیرت، دانش و معرفت است.

انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۰۰ ، ۱۶:۴۶
حسن خیری
بخشنامه «الف» و «ب» بر حضور مفید اساتید تاکید دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: دانشگاه بخشنامه «الف» و «ب» را صادر کرده است که بر حضور مفید اعضای هیأت علمی تاکید دارد و سعی دارد بعدی که قدری نسبت به آن غفلت شده است را مورد توجه قرار دهد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ اسفند سال گذشته، جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه‌ای اعلام شده بود. طبق این بخشنامه اساتید این اختیار را دارند یکی از ۲ صورت «الف» یا «ب» را برای همکاری خود با دانشگاه انتخاب کنند. ایسکانیوز برای بررسی نقاط قوت و ضعف این بخشنامه با حجت‌الاسلام خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت‌وگو کرده است.

خیری با بیان اینکه اعضای هیأت علمی تمام وقت که مسئولیت اجرایی ندارند طبق احکامشان باید ۳۲ ساعت حضور داشته باشند، اظهار کرد: نیمی از این زمان برای تدریس است و نصف دیگر آن هم برای حضور در دانشگاه است. اساتید در ساعات حضور باید کارهایی که وظیفه اعضای هیأت علمی است مثل فعالیت‌های علمی، پاسخگویی به دانشجویان، انجام کارهای پژوهشی و راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را انجام دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم ادامه داد: آنچه در عمل در طول تاریخ فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد رخ داده، این بوده که این میزان حضور اساتید کم رنگ شده است. در واقع دانشگاه برای برخی اعضای هیأت علمی به آموزشگاهی تبدیل شده که ساعاتی را به تدریس می‌پردازند و خیلی توجهی به بعد حضور ندارند. البته همه اینطور نیستند اما تعدادی از اساتید فقط  خود را متعهد به تدریس می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه با همه‌گیری کرونا این حضور کم‌رنگ‌تر هم شده است، افزود: ارتباط نداشتن دانشجو با استاد در این شرایط مضاعف شده است. از آنجا که تدریس در فضای مجازی انجام می‌گیرد؛ برخی از اعضای هیأت علمی بعضاً یکسال است که دانشگاه خود را ندیده‌اند.

خیری تصریح کرد: این مسائل برای دانشگاهی که تلاش می‌کند یک دانشگاه مسأله محور باشد خسران است؛ دانشگاهی که در آن کارآفرینی، ارتباط با صنعت و ارتباط با دانشجو اولویت دارد و به دنبال این است که خودش را به عنوان یک دانشگاه اجتماعی مطرح کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم ادامه اداد: براساس این سیاست‌ها و وضعیتی که توصیف شد؛ دانشگاه بخشنامه «الف» و «ب» را صادر کرده است که بر حضور مفید اعضای هیأت علمی تاکید دارد و سعی دارد بعدی که قدری نسبت به آن غفلت شده است را مورد توجه قرار دهد.

وی با بیان اینکه این بخشنامه برای ایجاد انگیزه در اعضای هیأت چند مولفه را مورد توجه قرار داده است، گفت: یکی اینکه حقوق و مزایا را تا حدی افزایش داده است تا بتواند مشکلات اقتصادی اساتید را کمتر کند. مولفه بعدی این است که ارفاقی در نظر گرفته شده است و حضور فیزیکی در محیط دانشگاه را ملاک عمل قرار نداده است.

خیری خاطرنشان کرد: وقتی دانشگاه از عضو هیأت علمی توقع دارد که مسأله محور برخورد کند و دغدغه حضور در صنایع و پیشبرد اهداف فناورانه داشته باشد؛ چه بسا استاد احساس کند که این حضور آن هدف را تامین نمی کند. لذا بخشنامه نسبت به حضور فیزیکی انعطاف نشان داده و استاد به جای حضور می‌تواند کار دیگری را که برای اهداف دانشگاه مفید است، انجام دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره دیگر مزایای این بخشنامه اظهار کرد: بخشی از اعضای هیأت علمی که تعدادشان هم کم نیست به عنوان اعضای هیأت علمی اجرایی در خدمت دانشگاه هستند. این افراد تحت عناوینی چون مدیر گروه، رئیس دانشکده، پژوهشگر و اعضای شوراها و کمیته‌ها فعالیت می‌کنند و هیچ تکلیف مضاعفی به دوش این افراد نیامده است. این اعضا مشمول بخشنامه «الف» هستند و اضافه حقوق و مزایا شامل آنها شده است.

وی ادامه داد: برخی از اعضای هیأت علمی هم ممکن است ترجیحشان بر این باشد که تمام وقت بمانند اما فقط کار تدریس را در دانشگاه انجام دهد. این افراد در واقع تمایلی به حضور غیر از موظفی تدریس ندارد. پیش از این تاکید بر این بود که نیمی از موظفی باید حضور باشد و این دینی را به گردن عضو هیأت علمی می‌انداخت وحضور نداشتن آنها اگر هماهنگ نمی‌شد مشکل شرعی داشت.

به گفته خیری دانشگاه این امکان را ایجاد کرده که اگر فردی نمی‌تواند حضوری غیر از حضور آموزشی داشته باشد؛ عضو تمام وقت بماند اما قدری از مزایای او کاهش داده شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با تاکید بر اینکه این بخشنامه به شرایط اعضای هیأت علمی توجه کرده است، گفت: روح این بخشنامه همسو با سیاست‌های دانشگاه است و به اعضای هیأت علمی هم کمک می‌کند. طبیعتاً اعضای هیأت علمی که طبق حکمشان در خدمت دانشگاه باشند و کار مفید انجام دهند از چنین بخشنامه‌ای  استقبال می کنند همانطور که استقبال هم شده است.

وی ادامه داد: در دانشگاه قم عده خیلی کم و انگشت‌شماری گفته‌اند که در گروه «ب» قرار بگیرند و عمده افراد تمایل دارند که به دانشگاه کمک کنند و حضور مفید داشته باشند. در حال حاضر هم بسیاری از اساتید خدمت می‌کنند و با این بخشنامه این موضوع هدفمند می‌شود. در واقع این بخشنامه همکاری اساتید را سامان می‌دهد و دانشگاه هم در مقابل طبق تعهدی که دارد؛ حقوق و مزایای بیشتری را به او می‌دهد.

خیری با بیان اینکه بخشنامه رکود علمی یکی از بخشنامه‌هایی است که روی زمین مانده و اگر اجرا می‌شد تعدادی از اساتید با مشکل مواجه می‌شدند، تصریح کرد: دانشگاه این بخشنامه را اجرا نکرده چرا که نگاهش، نگاه تشویقی بوده است. طبیعی است که هر بخشنامه جدیدی نقاط ضعفی هم داشته باشد که قابل اصلاح است و انشالله این نقاط ضعف هم برطرف خواهد شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ خرداد ۰۰ ، ۰۰:۲۱
حسن خیری

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات سرنوشت‌ساز است، گفت: نامزد اصلح ریاست جمهوری باید مشکل اقتصاد را مشکل اساسی جامعه بداند و اقتصاد مقاومتی را باور کند.

حجت‌الاسلام دکتر حسن خیری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در قم با موضوع انتخابات ۱۴۰۰ و ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: ضرورت موضوع شرکت در انتخابات عقلانی بوده است؛ زیرا هیچ عاقلی به سرنوشت خود و کشورش بی‌تفاوت نیست و انتخابات ریاست جمهوری موضوع بسیار مهمی است.

این مسئول با هشدار به اینکه دشمن نقشه دارد حضور مردم در انتخابات کمرنگ باشد، عنوان کرد که انقلاب اسلامی متکی بر مردم بوده و دفاع مقدس، دفاع از ولایت، امامت و حرم و رفع فتنه‌ها، همه با حضور مردم اتفاق افتاده و این نشان می‌دهد که حضور حداکثری مردم در انتخابات سرنوشت‌ساز است.

رئیس جمهور باید به تکلیف و تعهد خود عمل کند

وی تکلیف‌مداری مردم را بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: در انقلاب اسلامی تکلیف الهی ما را ملزم می‌کند که به سرنوشت خودمان حساس باشیم. مقام معظم رهبری فرمودند که دولت جوان انقلابی باید تشکیل شود و کسی می‌تواند چنین دولتی را تشکیل دهد که انقلاب را باور کرده باشد، انقلابی که مبتنی بر اسلام و اتکای به مردم دارد و رضایت‌مندی مردم شرط اساسی آن است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: نامزد پست ریاست جمهوری باید مشکل مردم را لمس کرده و برای حل مشکلات کشور برنامه داشته باشد و به جای اینکه خود را نظریه‌پرداز و تئوریسین بداند برای اجرای سیاست‌های نظام برنامه‌ریزی کند و از طرفی قانون اساسی و اختیارات ریاست جمهوری را بداند و آگاه باشد که بر اساس همین ضوابط به تکلیف و به تعهد خود عمل کند.

ویژگی‌های نامزد اصلح

وی با تشریح ویژگی‌های نامزد اصلح در انتخابات مطرح کرد: نامزد ریاست جمهوری باید به جوانان اعتماد کند؛ زیرا امروز و دیروز همه متکی بر جوانان بوده‌ایم و هرکجا ازجمله دفاع مقدس و پیشرفت‌های علمی که به جوانان اعتماد کردیم، موفق بودیم. نامزد اصلح باید مشکل اقتصاد را مشکل اساسی جامعه بداند و اقتصاد مقاومتی را باور کند. نامزد ریاست جمهوری باید به مردم و ظرفیت‌های نهفته کشور متکی بوده و تخصص و تجربه لازم را داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در پاسخ به این پرسش که اگر شما مشاور رئیس‌ جمهور بودید چه پیشنهادهایی داشتید، بیان کرد: رئیس‌جمهور باید برنامه داشته باشد؛ با شعار، عوام‌فریبی و عبور از خطوط قرمز نمی‌توان کار مردم را انجام داد و این مسئولیت خطیر را بر عهده گرفت. رئیس‌جمهور باید برنامه واقع‌گرا، آرمان‌گرا و با چشم‌انداز مناسبت داشته باشد، مشکل اساسی، اقتصاد و آسیب‌ها اجتماعی مانند بیکاری، خانواده، آمار بالای طلاق و فقر را در جامعه ببیند و این آسیب‌ها را حل کند و در مجموع باید به فکر حل مسائل اساسی کشور باشد.

خیری با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور باید به نیروهای درونی اعتماد کند و بداند هزینه سازش بیش از هزینه مقاومت است، اضافه کرد: نامزد پست ریاست جمهوری باید به‌شدت از دوقطبی‌کردن جامعه بپرهیزد و باور کند که این منصب امانتی است که از جانب مردم به او داده می‌شود که در فرصت محدود از ظرفیت‌های همه جریان‌ها و نیروهای مستعد استفاده کند. ممکن است در انتخابات جناح‌های سیاسی وجود داشته باشند؛ اما بعد از انتخابات هر کسی انتخاب می‌شود باید از همه استعدادها و ظرفیت‌ها برای حل مشکلات مردم و پیشرفت جامعه استفاده کند.

وی در پاسخ به این پرسش که بعضی می‌گویند حضور در انتخابات اثری ندارد، آیا این مطلب درست است؟ به آنا گفت: خیر، قطعاً هیچ عاقلی نمی‌تواند چنین مطلبی را بپذیرد که حضور در انتخابات بی‌اثر باشد؛ زیرا اگر حضور در انتخابات اثر نداشت، چرا این همه دشمن تبلیغ و تلاش می‌کند که مردم را دلسرد کند؛ بنابراین القای بی‌اثر بودن شرکت در انتخابات توسط دشمنان در جامعه، نشان می‌دهد که حضور مردم در انتخابات، موضوع بسیار مهمی است. تجربه نشان داده که انتخاب‌ها خیلی مؤثر بوده و هرجا خوب انتخاب کردیم، موفق بودیم و هرکجا انتخاب مناسبی نداشتیم، ناکام و متضرر شدیم.

نقش مردم در بالندگی انقلاب

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ادامه داد: اصل انقلاب با حضور حداکثری مردم به وقوع پیوست و انقلاب اسلامی محصول تلاش مردم است. این انقلاب از همان اول بر دوش مردم بوده و آن را ایجاد کردند. در طول این ۴۰ سال، همه فتنه‌ها، مشکلات و مسائلی که دشمنان برای انقلاب پیش آوردند، مردم آنها را حل کردند و امروز شاهد بالندگی انقلاب هستیم. به همین دلیل مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، مخاطب را مردم و جوانان قرار دادند و موضوع ساختارها و دستگاه‌ها در بیانیه گام دوم با محور مردم بیان شد.

وی بیان کرد: در طلیعه و سال‌های اولیه ورود به ۴۰ سالگی دوم انقلاب اسلامی، باید حضور مردمی خودمان را نشان دهیم و بدانیم که سرمایه بزرگی در اختیار ماست و سپاسگزار تلاش گذشتگان باشیم. بدانیم که عقل حکم می‌کند به سرنوشت خودمان حساس باشیم. دشمن‌شاد نشویم و تلاش گذشتگان را پاس بداریم که با حضور گسترده خودمان، دشمن را ناکام کرده و مایه دلگرمی همه نیکان، جبهه مقاومت، مستضعفان و عدالت‌خواهان جهان خواهیم بود.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/پ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ خرداد ۰۰ ، ۰۰:۱۴
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم تأکید کرد: معرفی نخبگان علمی دانشگاه به جامعه می‌تواند برای حضور متقاضیان تحصیل در این دانشگاه موثر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، نخستین نشست ستاد ثبت‌نام جذب مهر ۱۴۰۰ با حضور سیدعباس سیدمیرزایی رئیس دبیرخانه هیئت امنا، شهرداد دارابی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، رضا غلامی جمکرانی معاون توسعه، امیر اسماعیلی مدیر انفورماتیک، رضا هاشمی مدیر تربیت‌بدنی، جعفر اسدی مسئول پشتیبانی و شریف ملکوتی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به ریاست حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس این دانشگاه تشکیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در این نشست اظهار کرد: دانشجویان بسیاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به‌عنوان نخبه علمی فعالیت می‌کنند، بنابراین معرفی نخبگان به جامعه می‌تواند برای حضور حداکثری متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مفید و موثر باشد.

حجت‌الاسلام حسن خیری با بیان اینکه باید برنامه عملیاتی در حوزه تبلیغات تهیه شود، افزود: دانشگاه موفق باید با معرفی ظرفیت‌های خود در عرصه جذب تبلیغات فعالیت مفیدی داشته باشد.

تبیین سند راهبردی جذب دانشجو برای مهر ۱۴۰۰

وی با اشاره به اینکه در مسیر جذب دانشجو کسی موفق‌تر است که در عرصه تبلیغات ابتکار عمل را به دست بگیرد، افزود: اگر در عرصه تبلیغات و معرفی امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه سرمایه‌گذاری شود نتایج خوبی حاصل خواهد شد، بنابراین در حوزه تبلیغات به یک روحیه بسیجی فراگیر نیاز داریم.

مدیرکل روابط عمومی و حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم نیز از تبیین سند راهبردی جذب دانشجو برای مهر ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: ستاد ثبت‌نام دانشگاه آزاد اسلامی قم با هدف حضور حداکثری متقاضیان در این دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده است.

شریف ملکوتی، تشکیل اتاق فکر با محور جذب حداکثری دانشجو را بسیار با اهمیت برشمرد و اظهار کرد: تشکیل اتاق فکر با حضور انجمن‌های علمی، اعضای هیئت علمی و کارکنان مجرب دانشگاه ایده‌های نو را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مشاوره بسیار حائز اهمیت است، گفت: فعالیت مشاوره و راهنمایی به‌عنوان یک کمیته مجزا در راستای جذب می‌تواند در عرصه معرفی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم به متقاضیان در انتخاب درست موثر باشد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ خرداد ۰۰ ، ۲۲:۱۵
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه مهم‌ترین شاخص تمدن اسلامی ایجاد نسل سپاسگزار است، عنوان کرد: باید قدردان گذشتگانی باشیم که موجب شدند شجره طیبه تمدن نوین اسلامی به بار بنشیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام دکتر حسن خیری در نشست سالروز گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: یکی از اهداف دشمن در منطقه تربیت نسلی ناسپاس در ایران اسلامی بوده؛ بنابراین مهم‌ترین شاخص داشتن تمدن نوین اسلامی ایجاد نسل سپاسگزار است.

وی با بیان اینکه باید قدردان گذشتگانی باشیم که موجب شدند شجره طیبه تمدن نوین اسلامی به بار بنشیند، اضافه کرد: امروز هم اگر نگران حضور حداکثری مردم در انتخابات هستیم باید به خودمان برگردیم که کجا اشتباه کردیم که اینگونه نگرانی ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه هرچه داریم از ایثار شهیدان و خانواده آنان است، عنوان کرد: یک راهبرد و رویکرد اساسی در آیات قرآنی به‌خصوص در آیه شریفه «ما رمیت اذ رمیت» در کلام امام تجلی پیدا کرد که فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد.

خیری متذکر شد: اساسی‌ترین رمز موفقیت شهدا، ایثارگران و صلحا در طول تاریخ فرهنگ خدامحوری است؛ چراکه باور داشتند هرچه هست از خداست.

وی یادآور شد: امروز هرچه داریم از فرهنگ مقاومت و ثمره دفاع مقدس بوده و این موضوع دشمن را به وحشت انداخته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها فرمودند که هزینه سازش از هزینه مقاومت بیشتر است، تشریح کرد: هر کجا یادمان رفت که خدا خرمشهر را آزاد کرد، آنجا ذلیل و خوار شدیم و نتوانستیم موفق و بانشاط بیرون بیاییم.

سردار سیدجواد هاشمی‌منفرد جانباز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس نیز در این جلسه با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، این روز را روز شجاعت، کفرستیزی و استکبارستیزی برشمرد.

به گزارش آنا، مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، ستاد شاهد و ایثارگران و بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قم با حضور همسر و فرزند جانباز شهید حاج جواد فرحی یزدی، سردار سیدجواد هاشمی‌منفرد، حجت‌الاسلام منصور رضوانی و جانباز سرافراز غلامحسین بخشعلی دهکردی به میزبانی حجت‌الاسلام خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ خرداد ۰۰ ، ۲۲:۱۱
حسن خیری