دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

کتاب «جامعه پردازی؛درآمدی برنظام هنجاری اسلام »به عنوان کتاب سال حوزه معرفی شد

کتاب ارزشمند «جامعه پردازی؛درآمدی بر نظام هنجاری اسلام» اثر حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم به عنوان کتاب سال حوزه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم، در بیست و سومین همایش  معرفی کتاب سال حوزه؛ کتاب ارزشمند «جامعه پردازی؛درآمدی بر نظام هنجاری اسلام» اثر حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم   از سوی معاونت پژوهش حوزه علمیه استان قم به عنوان کتاب سال حوزه معرفی شد.

در متن لوح تقدیر و تشکر از نویسنده اثر که با امضای حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم می باشد آمده است:

فرهیخته گرانمایه ؛ حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای  دکترحسن خیری «دام عزه»

سلام و مهر و رحمت حق برشما باد

با مباحات اعلام می نماید که اثر گران سنگ جنابعالی با عنوان «جامعه پردازی؛درآمدی بر نظام هنجاری اسلام» در بیست و سومین همایش معرفی کتاب سال حوزه به عنوان اثر علمی پژوهشی به سال ۱۴۰۰ مورد تحسین شورای علمی همایش قرار گرفت.

تداوم این توفیق و کامیابی از خط خدمت به آستان قدسی حضرت صاحب الامر «عج» را از حضرت حق خواستاریم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ اسفند ۰۰ ، ۱۸:۰۳
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ما را به سمت تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن حرکت می‌دهد، تأکید کرد: در موضوع جهانی شدن  باید به شکل‌گیری هویت و فطرت انسانی توجه شود. 

لزوم توجه به شکل‌گیری هویت و فطرت‌انسانی در موضوع جهانی‌شدن

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در کرسی علمی ترویجی مجمع عالی علوم‌ انسانی که با موضوع پساکرونا و سرنوشت «جهانی شدن» توسط حجت‌الاسلام رضا غلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ارائه شد به عنوان ناقد حاضر شد و در سخنانی اظهار کرد: گفتمان جهانی شدن بسیار حائز اهمیت است، میان جهانی‌شدن به صورت فرایند و جهانی‌شدن به صورت یک پروژه تفاوت‌هایی وجود دارد، بنابراین در موضوع هویت، فضا به سمت پراکندگی و تکثر سوق پیدا می‌کند.


بیشتر بخوانید:

ایجاد تمدن نوین اسلامی با اجرای انقلاب فرهنگی


وی با بیان اینکه کرونا نشان داد که جهانی شدن در غرب دارای پایه‌های سستی است، افزود: پساکرونا شواهدی را نشان داد که از دید دیگران پنهان بود؛ بنابراین رسانه‌های ارتباط جمعی هویت‌گریز از مرکز ایجاد شد و هویت‌های متسلب پراکنده ضربه خورد و به سمت هویت جهانی حرکت کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با بیان اینکه رسانه‌های ارتباط جمعی به سمت رسانه‌های شخصی‌تر پیش رفت؛ بنابراین شاهد هویت گرایش به مرکز شدیم، مطرح کرد: ائتلاف حقیقی و جهانی شدن بدون توجه به قلوب مؤمنین اتفاق نمی‌افتد؛ بنابراین باید به عناصر مختلفی در جهانی شدن از قبیل شکل‌گیری هویت و فطرت انسانی توجه شود.

خیری با بیان اینکه ناکارآمدی‌ها و سرخوردگی‌ها به موضوع جهانی شدن کمک می‌کند، اظهار کرد: یکی از خصلت‌های کرونا این بود که انسان‌ها از دانش مأیوس شدند و به سمتی دیگر گرایش پیدا کردند؛ بنابراین این مجموعه عوامل در پساکرونا کمک کرد که مدل‌سازی ما کامل باشد.

وی مطرح کرد: وقتی کرونا دغدغه‌های بشری می‌شود، هویت‌های گریز از مرکز به سمت هویت گرایش به مرکز اتفاق می‌افتد و راهبرد ما مبتنی بر بحث فطرت می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم بیان کرد: اربعین یک تمدن مهدوی و تمدن کوچک اسلامی است که جمعیت ۲۰ میلیونی را با مذاهب و ادیان و ملیت‌های مختلف دور هم جمع می‌کند.

خیری با اشاره به موضوع مقاومت گفت: سردار سلیمانی پرچمدار لشکری بود که همه قومیت‌ها در آن بودند و شاهد بودیم حتی غیرمسلمانان نیز در ذیل پرچم سردار سلیمانی حرکت می‌کنند که این توفیقات ما برای رفتن ما به سمت تمدن نوین اسلامی است.

وی با بیان اینکه لازم است تمدن نوین اسلامی را جدی بگیریم و آن ارزش‌هایی است که آرمان‌های نظام اسلامی را شکل می‌دهد، عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب ما را به سمت تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن حرکت می‌دهد و باید بسترهای مناسب برای جهاد تبیین ایجاد شود.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۰۰ ، ۲۱:۴۵
حسن خیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه مکتوبات امامین انقلاب ما را به معارف و سبک زندگی مهدوی هدایت می‌کند بر لزوم تمرکز بر سبک زندگی مهدوی در جامعه تأکید کرد.

لزوم تمرکز بر سبک زندگی مهدوی در جامعه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری در وبینار «آسیب‌شناسی و راهکارهای توسعه فرهنگ مهدویت در دانشگاه‌ها» که به همت دبیرخانه مهدویت با همکاری مرکز حوزه علمیه استان قم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد با بیان اینکه هنوز به عنوان سبک زندگی مؤمنانه به موضوع مهدویت توجه نشده است، اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی تولید تمدن می‌کند و زمینه تمدن حضرت حجت عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف را فراهم می‌کند، بنابراین باید بر سبک زندگی مهدوی متمرکز شویم.


بیشتر بخوانید:

آغاز کار کارگروه مهدویت و امامت در دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت


وی افزود: نگاه‌ها به موضوع مهدویت گذشته‌نگر یا آینده‌نگر بوده، این در حالی است که جامعه امروزی نیازمند توجه به مهدویت است؛ بنابراین مکتوبات امامین انقلاب ما را به معارف و سبک زندگی مهدوی هدایت می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه باید اعتقادات و سبک زندگی مردم مهدوی باشد، ادامه داد: باید به روح مهدویت که معنویت و زندگی اسلامی است توجه داشته باشیم؛ چراکه توجه به معارف مهدوی و عدالت عین مهدویت است.

خیری با تأکید بر اینکه باید با تخصص عالمانه براساس متد حوزوی وارد عرصه مهدویت شد، تبیین کرد: ما سازندگان جامعه مهدوی هستیم و رفتار، باور و تلاش‌های ما ظهور را نزدیک یا دور می‌کند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۰۰ ، ۲۱:۴۴
حسن خیری