دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری

اجتماعی- فرهنگی

دکتر حسن خیری
بایگانی

۴ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

photo_2018-01-12_14-26-10 - Copy

نماز شکوهمند جمعه به امامت حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن خیری امام جمعه ی موقت بخش میمه در مسجد جامع شهر وزوان برگزار گردید . خطیب جمعه ی شهر وزوان در آغاز خطبه ی اول پس از حمد و ثنای الهی خود و نمازگزاران جمعه را به رعایت تقوی دعوت نمود . اهم مطالب خطبه ی اول نماز بدینشرح است :

– یکی از شاخصه های نظام اسلام حقوق افراد است که باید مورد حمایت قرار گیرد و حقوق شهروندی هم در همین ردیف مورد بحث قرار می گیرد . از حقوق شهروندی هم باید دفاع شود اما واقعیت حقوق انسان بیش از آنی است که در حقوق شهروندی تعریف شده است .

photo_2018-01-12_14-26-05

– همه ی موجودات دارای حق هستند و حتی اعضای بدن آدمی نیز حقوقی دارند که باید حقوق آنان رعایت شود . اسلام برای حیوانات نیز حق قائل شده است و حیوانی که در اختیار شماست باید آب و علوفه ی کافی در اختیارش باشد و بار به اندازه ی توانش ببرد و مورد اذیت قرار نگیرد .

– امام سجاد علیه السلام در رساله ی حقوق خود حق چشم را بر گردن انسان بیان می کند . حق چشم آنست که باید برگردانی آن را از چیری که منع شده است .

photo_2018-01-12_14-26-19 (2)

خطبه ی دوم نماز جمعه ی وزوان با حمد و ثنای الهی و درود و صلوات بر معصومین علیهم السلام آغاز شد . خطیب جمعه ی وزوان سپس به بیان مناسبت ها پرداخت و در آغاز سالروز قتل امیر کبیر را که با توطئه ی انگلیسی ها اتفاق افتاد یاد آور شد و گفت امیر در دوران سه و نیم ساله ی صدارت خود منشا خدمات چشمگیری بود . امام جمعه ی موقت بخش میمه در ادامه خاطره ی قیام قم در ۱۹ دی ماه سال ۵۶ را که منشا تحقق انقلاب اسلامی گردید گرامی داشت . حجت الاسلام خیری انتخاب رئیس جدید شورای سیاستگزاری ائمه ی جمعه ی سراسر کشور را یاد آور شد و ضمن تجلیل از خدمات حجت الاسلام و االمسلمین سید رضا تقوی اظهار امیدواری کرد که حجت الاسلام جواد حاج علی اکبری در ایفای رسالت سنگین نهاد با عظمت نماز جمعه موفق باشد . خطیب جمعه ی شهر وزوان تاکید کرد که امام جمعه باید برای همه نقش پدری داشته باشد و با اشاره به خاطره ای از زنده یاد ابوترابی در اسارت گاههای رژیم صدام بر ارتباط امام جمعه با اقشار مختلف مردم تاکید کرد .
photo_2018-01-12_14-26-20

وی با توجه به اغتشاشات و ناآرامی های اخیر یادآور شد که همیشه این دشمنی ها وجود دارد و دشمن بیکار نخواهد نشست . به تعبیر رهبر معظم مگس روی زخم می نشیند و ما وظیفه داریم زخم ها را ترمیم کنیم . حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیری در ادامه از مهم بودن نقش فضای مجازی در کشور یاد کرد و گفت این فضای مهم نباید در اختیار دشمنان ایران اسلامی قرار گیرد . ما باید فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بومی خود داشته باشیم که از ناحیه ی قدرت های چپاول گر تهدید نشویم .
photo_2018-01-12_15-22-50

خطیب جمعه ی شهر وزوان در پایان خطبه ی دوم نماز گفت اگر مقام معظم رهبری فرمودند هزار بار از مردم تشکر می کنند ما نیز به خاطر داشتن رهبری بصیر و آگاه و شجاع خدا را شکر و سپاس می گوییم .

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۹۶ ، ۱۸:۲۱
حسن خیری

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد:

کارآمدی نظام اسلامی برای نسل جوان تبیین شود/ تشکیل هیات مرکزی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد

 سه‌شنبه 12 دی 1396 - 15:31
همایش کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه آزاد واحد اراک

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اعلام کرد: فصلنامه علمی پژوهشی با عنوان «گفتمان علمی اجتماعی انقلاب اسلامی» برای پر کردن خلاء تبیین بررسی‌های علوم اجتماعی انقلاب اسلامی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن خیری در همایش آشنایی با کرسی‌های نظریه پردازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، با بیان اینکه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریتی جدید فرهنگی است، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا زمینه تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره دانشگاه فراهم شود که یکی از مسائل اصلی آن، کرسی‌های آزاداندیشی، کرسی های ترویجی و کرسی های نظریه‌پردازی است.

وی افزود: از دانشجویان انتظار می‌رود در برگزاری و اجرای کرسی‌های آزاد‌اندیشی در دانشگاه جدیت و تلاش داشته باشند.

خیری گفت: دبیرخانه این کرسی‌ها به پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شده است و در همین راستا برای نظارت و تشکیل کرسی‌ها کمیته دستگاهی٬ به ریاست دکتر فرهاد رهبر تشکیل شده است.

ابلاغ آیین‌نامه برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی؛ به زودی

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد در ادامه با بیان اینکه پیش‌نویس آیین‌نامه برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی آماده شده است، ادامه داد: این پیش‌نویس که بر اساس آیین‌نامه هیات حمایت از کرسی‌های آزاد‌اندیشی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و باتوجه به شرایط دانشگاه آزاد اسلامی بومی‌سازی و تدوین شده است، به زودی ابلاغ می‌شود.

وی اعلام کرد: برای استان‌ها و هر کدام از واحدهای دانشگاهی کمیته‌ای برای ایجاد کرسی‌ها و نظارت بر آنها در نظر گرفته شده است.

دانشگاه آزاد در کرسی‌های آزاد اندیشی از دانشگاه‌های دولتی عقب است

خیری با بیان اینکه دانشگاه آزاد در کرسی‌های آزاد اندیشی از دانشگاه‌های دولتی عقب است ادامه داد: با توجه به اینکه 12 منطقه در سطح کشور تعریف شده است، باید به صورت ماهانه یک جلسه منطقه ای برگزار شود و امروز این همایش به عنوان اولین جلسه از سری جلسات کرسی های نظریه پردازی در واحد اراک برگزار شده است.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه ریاست دانشگاه تاکید زیادی بر موضوع کرسی‌های نظریه پردازی دارد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پتاسیل 30 هزار عضو هیات علمی دارد که می تواند از این ظرفیت عظیم استفاده کرد تا شاهد کرسی‌های ترویجی در مرحله اول، و در نهایت کرسی‌های نظریه‌پردازی باشیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید برای بهبود شرایط کرسی‌ها با دانشگاه‌های دولتی و حوزه‌های علمیه همکاری کند و در این زمینه تفاهم‌نامه‌هایی هم در حال انعقاد است. پیشنهادهای مختلفی ارائه شده است و ما هم از مسئولین استان‌ها و واحدهای دانشگاهی و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی درخواست داریم پیشنهادها و نقطه نظرات خود را درباره کرسی‌ها بیان کنند.

خیری تصریح کرد: دانشگاه آزاد می تواند برای تصویب و بازنگری رشته ها و همچنین متونی که در دانشگاه تدریس می شود به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کند. در همین راستا سیاست‌های پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد معرفی و مکاتباتی با اعضای هیات علمی نیز شده است.

باید کارآمدی نظام برای نسل جوان تبیین شود

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد با بیان اینکه در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم عنوان کرد: باید کارآمدی نظام برای نسل جوان تبیین شود و به نسل جدید منتقل شود که کشور در چه وضعیتی قرار داشت و اکنون چه اتفاقاتی و تحولاتی رخ داده است؟ قرار است همایش هایی در این زمینه برگزار شود کتب مختلفی تدوین شود تا به انتقال هویت انقلاب به نسل جوان کمک کرد. البته در این زمینه تاکنون کاستی هایی شده است.

وی با اشاره به کرسی‌های آزاد اندیشی اعلام کرد: برای کرسی‌های آزاد اندیشی دانشجویان٬ برنامه ویژه ای داریم. هیات مرکزی کرسی‌های آزاد اندیشی تشکیل و پیش نویس اقدامات پیش رو برای کرسی ها تدوین شده است.

خیری با تاکید برلزوم تحقیقات میدانی توسط استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه افزود: اعضای هیات علمی برای موضوعاتی که از طرف سازمان مرکزی اعلام می شود٬ تحقیقات میدانی انجام دهند. ارائه گزارشات راهبردی از وضعیت و محیط پیرامون در دانشگاه و جامعه نیز از مسائل مهمی است که اعضای هیات علمی باید به آن توجه کنند.

انتشار فصلنامه علمی پژوهشی «گفتمان علمی اجتماعی انقلاب اسلامی»

به گفته خیری فصلنامه علمی پژوهشی با عنوان «گفتمان علمی اجتماعی انقلاب اسلامی» برای پر کردن خلاء تبیین بررسی‌های علوم اجتماعی انقلاب اسلامی منتشر خواهد شد.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد در پایان پیشنهاد کرد: در حال حاضر که با کاستی دانشجو در برخی واحدها مواجه هستیم می توان این تهدید را با کارهای علمی و پژوهشی به فرصت تبدیل کرد و می توان بخشی از موظفی اعضای هیات علمی در اختیار پژوهشکده قرار گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۹۶ ، ۱۸:۳۳
حسن خیری

بسمه  تعالی

قطع نظر از حجم و اهمیت موضوع نکاتی را عرض می کنم.

 

از دو سه  منظر می توان به موضوع نگریست. تحول داخلی و خودجوش؛ تحول هدایت شده ه بیرونی و از قبل طراحی شده و رویکرد سوم اینکه تحولی است با هدایت بیگانگان و اما سرباز ان در بستر اجتماعی شکل گرفته است.

به نظر می رسد بر اساس نگاه سوم مناسبتر بتوان موضوع را تحلیل کرد. سالها است شاهد سرمایه گذاری بیگانگان هستیم ناتوی فرهنگی و جنگ نرم پدیده ای ناشناخته نیست و برنامه ای اعلام شده است . اساس انهم بر جهت دهی افکار عمومی و تغییر محاسبات مسوولان استوار است.

در این جهت دهی افکار عمومی نقاط ضعف جامعه شناسایی می شود

  • از میان اقشار اسیب پذیر یارگیری می شود
  • جامعه هدف انها عمدتا نوجوانان و جوانانی هستند که هویت فردی و اجتماعی و دینی انها شکل نگرفته و دارای انعطاف است
  • از ابزارهای پر مخاطب و پر جاذبه بهره گیری می کنند
  • سالها روی موضوعاتی سرمایه گذاری می کنند. غیر واقعی هایی را واقعی جلوه می دهند و واقعیات را کتمان می کنند.
  •  مسوولان انها را سرگرم مباحثی می کنند که دارای اولویت نیست.

در کشور ما هم همین کار در جریان است از یک سو چهل سال از انقلاب گذشته و اقعیت موضوع نظام برای نوجوانان و جوانان محسوس و ملموس نیست. ما در انتقال ارزشهای انقلاب درست عمل نکردیم کارهای بزرگی که در این نظام صورت گرفته را بیان نکردیم. کجا بودیم کجا هستیم. در علوم و فنون و فرهنگ سیاست چه اتفاقی افتاده است. چطور استکبار را زمین گیر کردیم. چقدر ایثار و فداکاری صورت گرفته است تا این نظام بالنده شود. دوست و دشمن در موارد مقتصی ناچار به اعتراف اند که نظام با قوت اهداف مقدس خود را طی کرده است.

امروز بخشی از نوجوان و جوان ما نمی دانند که چقدر برای تضعیف این نظام کار می شود.

این از یک سو و از سوی دیگر ما به هر دلیل از جمله تحریم ها  و کار شکنی ها مشکلات اقتصادی فرهنگی داریم. در اینجا چند مسئله هست ی

  • یکی اینکه چقدر می توانستیم این مسائل را حل کنیم و نکردیم. مسئله اقتصاد مقاومتی درمان درد مسائل اقتصادی است . رهبری سالها ان را مهم ترین مسئله کشور دانسته اند خواستند همچون جنگ دارای فرماندهی شود و همه امکانات برای تحقق ان بکار گرفته شود. اما واقعیت این است که در عمل مسوولان نخواستند یا نتوانستند موضوع را محقق سازند.
  • این یک طرف از طرف دیگر نادیده گرفتن شعارهای انقلاب مثل عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی است . هر روز مردم مواجه اند با کشف اختلاس . مواجه اند با حقوق های نجومی و به جای اصلاح عذر تراشی و توجیه و عدم اقدام.
  • مسئله اقتصاد جزو نیازهای اساسی است فقر کفر زا است . نمی توان به راحتی از کنار ان گذشت.
  • مردم باید احساس کنند مسوولان این درد را لمس می کنند.

فضای ملتهب و شایعه پذیر

خوب در این فضا جامعه پذیرای شایعه می شود. از هر اتفاقی برای نشان دادن ناخرسندی خود استفاده می کند. دوست و دشمن را فراموش می کند .

چه باید کرد

بنابراین با قطع نظر از حجم و کمیت این اعلام نارضایتی ها باید جامعه را دریافت .

  • هم کار کرد
  • هم اقتصاد مقاومتی را جامه عمل پوشاند
  • هم جلو بیکاری و فقر را گرفت
  • جلو فقر و فساد و تبعیض که چندین سال پیش مقام معظم رهبری به عنوان افت جامعه برشمردند را گرفت.
  • و جامعه را به ترفندهای دشمن اشنا کرد.
  • مجاری ابراز نظر را قانونا فراهم کرد.
  • و با جدیت جلو بر هم زنندگان امنیت جامعه را گرفت حفظ نظام معیشت مردم واجب است.

خلاصه علاج کار در برگشت به رهبردهایی است که مقام معظم رهبری مطرح می کنند و بدون فوت وقت به انها عمل کردن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۹۶ ، ۱۳:۵۴
حسن خیری

گزارش تصویری نماز جمعه ی وزوان مورخ۱۳۹۶/۱۰/۸

گزارش تصویری نماز جمعه ی وزوان مورخ۱۳۹۶/۱۰/۸

خطبه اول:

نظام اجتماعی اسلام: بحث انعطاف پذیری و انعطاف ناپذیری رهبری امام و امت

اساس دین بر خردگرایی استوار است

خرد اقتضا می کند  روابط و مناسبات بین افراد و در اموری که به کلان جامعه باز نمی گردد بر پایه  مدارا  استوار باشد.

پیامبر خدا فرمود ما همانگونه که مامور به نماز هستیم مامور به مدارا هستیم

خلق عظیم پیامبر و نرخویی ایشان باعث شد مردم دور او جمع شوند و لو کنت فظا غلیظ القلب لانفضوا من حولک

ما ماموریم به قدر عقول مردم با مردم سخن بگوییم

سر تدریجی امدن دین و قران همین است مردم را باید همراه کرد.

پیامبر را اذن می خواندند چرا؟

 به فضای مسمومی که دشمن ایجاد می کند باید توجه کرد. افراد را نجات داد نه اینکه اگر مسموم شدند متهم شوند و طرد شوند و برچسب بخورند .برخورد امام حسن مجتبی(ع) با اهل شام که فضای مسموم شام باعث نگاه منفی انها نسبت به ائمه شده بود.چگونه بود.

اساس تبلیغات اسلام بر ارشاد استوار است نه اقناع صرف. اقناع و متقاعد شدگی ممکن است بر پایه اطلاعات غلط باشد ممکن است مردم را تحریک کرده باشند اما توجیه عقلی نداشته باشد اما ارشاد یعنی فرد را رشید کردن.

تفاوت سوره هایی که در مکه نازل شده و سوره های مدینه در همین است.

خطبه دوم:

 

ü    شهید خوش لفظ  از رهیر معظم انقلاب درخواست که چیزی بگویید تا آرامم کند. رهبری آرام باشید. برای رسیدن به قله باید خطر کرد. از سنگ لاخها عبور کرد دود و آتش دید اما مهم این است که بالا می روید و به قله نزدیک می شوید. نمی شود توقع تکامل داشت ولی تن آسا بود. زحمت نکشید با ناملایمات کنار نیامد. صبر مهم است صبر بر طاعت هم مهم است.

ü    تبریک میلاد امام حسن عسکری

ü    تبریک میلاد حضرت عیسی

ü    تسلیت وفات شهادگونه حضرت معصومه سلام الله علیها

در دهم ربیع الثانی سال 201

ü    جایگاه شهر قم . هر کدام ما حرمی داریم. حرم رسول خدا مدینه است و حرم امیر المؤمنین کوفه و حرم ما قم است. در آنجا دختری از فرزندان من مدفون می شود.که هر کس قبر ایشان را با اخلاص زیارت کند بهشت بر او واجب می شود.

ü    نگاه اسلام به زن و دختر در تعظیم کریمه اهل بیت مشخص می شود. در کدام مکتب دنیایی و فمینیستی چنین جایگاهی برای دختر و زن داده شده که قبر او ملجا بزرگان و دانشمندان و همه مردم باشد. از کنار قبر او انقلابی جهانی برپا شود.

 

ü    مناسبت نه دی . روز حماسه نه دی. روزی که مردم با بصیرت فتنه را خاموش کردند.

در این موضوع اصل نظام و دین مورد تهاجم قرار گرفته بود جای مدارا نبود جای صلابت بود.

از همه راهها برای به راه اوردن فتنه گران استفاده شد جواب نداد عمارها وارد شدند مردم وارد شدند.

در این فتنه نظام را تا لبه پرتگاه پیش بردند. دشمن را شاد کردند.

استکبار با طرح تقلب و ایجاد دو دستگی در خیلی از کشورها انقلاب رنگی به راه انداخته بود. و موفق شده بود.

جنگ نرم :

  1. تضعف بنیه اقتصادی
  2. به هدر دادن منابع مادی
  3. تغییر نگرش مردم
  4. جذب و هدایت و نخبگان سیاسی فرهنگی
  5. تلاش برای به دست نیاوردن فناوری های پیشرفته
  6. مهار قدرت نرم

ü    ابزار انهم رسانه و شالاتان تبلیغاتی است . نشان دادن ناکارامدی نظام است.

ü    اما اینجا کشتی را کشتیبانی فهیم و اهل خطر داشت. انعطاف او در جای خود و صلابت او در جای خود. پیش از این رهبری را تجربه کرده بودند که او فقط چشم بر لبان اسلام و امام زمان دوخته است. در انجام تکلیف اهل مماشات نیست و ترسی هم ندارد . این روحیه انقلاب را تاکنون نگه داشته است.

در رویه امام همین بود و حضرت آقا هم همین است

در قضیه امام مگر امام با صلابت حاصل عمرش را کنار نگذاشت. مگر در قضیه بنی صدر با صلابت رفتار نکرد. مگر در قضایایی که به حیثیت جامعه مربوط می شد با صلابت رفتار نکردند. حضرت اقا هم چنین بوده است.

این فتنه تمام شد اما همواره دشمن در کمین است. ایشان فرمود این فتنه تمام شد و اما فتنه گری تمام نمی شود. هر چه انقلاب کامل تر و تکامل یافته تر می شود با فتنه های بزرگتری هم روبرو می شود. بزرگان ما فرمودند در فتنه های پیش رو فقط با اشاره رهبری حرکت کنید .

ü    در بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با متولیان امور تبلیغات نیز نکات مهم فرمودند . روح این بیانات این بود که هیچ کس از خطر انحراف در امان نیست

مردم قسم نخورده اند با افرادی که روزی بخاطر وضع حال انزمانشان به انها اقبال نشان دادند تا اخر اقبال نشان دهند.

ü    مسوولان باید پاسخگو باشند. نمی شود هم مسوول بود و هم متوقع و مدعی. در دیدار مسوولان وقتی مسوولی می گفت این کارها باید بشود اقا فرمودند خوب کار خودتان هست بروید این کارها را انجام دهید .

ü    روح نشاط جامعه به امید بازمی گرددو دشمن تلاش می کند مردم را دلسرد کند و نظام را ناکارامد نشان دهد. بعضی برای تبره خود دائم گرد ناامیدی می پاشند.

تأکید کردند: به فضل الهی و با اتکا به هشیاری و ایستادگی مردم، همچون گذشته بینی دشمنان را به خاک می مالیم و با تلاش مضاعف مسئولان برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، راه پیشرفت و سرافرازی را با اقتدار ادامه خواهیم داد.

ü    در قضیه سد ذی القرنین آیه قران از زبان او می فرماید سدی می سازم که نه دشمن بتواند از آن بالا رود و نه آن را سوراخ کند. این دو همواره باید مد نظر باشد باید سدی از انقلاب ساخت که نه دشمن بتواند بر ان سلطه یابد و نه در ان نفوذ کند. نفوذ فرهنگی ، هویتی تغییر در محاسبات دولت مردان

باید بدانیم دشمن دشمن است چه ریگان و چه اوباما که مدتی ما را سرگرم کرد و چه ترامپ.

انقلاب هدیه بزرگ خداوند به ما است راحت ان را از دست ندهیم.

ü    صلح و حرب را خودمان باید انتخاب کنیم. صحبت از صلح زدن صلح ایجاد نمی کند دشمنی را کم نمی کند با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمی شود. این به همین می ماند که   "گقته می شود باید از صلح حرف زد دقیقا امام صادق می فرمایند بنی امیه روی تولی و دوستی تاکید داشتند و تبری را فراموش کردند. انسان متعهد یعنی ازاد و این را استکبار بر نمی تابد.

ü    شیعه دارای عقبه تئوریک قوی است. هم آموزه های او راهبردی و کارگشا است و هم مدل هدایتگری و هبری او  " سرنوشت بیداری اسلامی. نداشتن رهبری فهیم و مردم اماده و فهیم بود .

از نکاتی که باید بدان توجه کنیم این است که باید فکری به حال اقتصاد بشود. اقتصاد مقاومتی اساس درمان درد اقتصاد ما است مسوولان باید این باور را داشته باشند . در مشکل اقتصادی فضا برای ایجاد شایعه  و ناامیدی فراهم می شود.  دشمن هم از این فضا دارد موج سواری می کن .

 

ü    فضای اماده شایعه چون مردم مشکل دارند دشمن روانشناسی مردم را می داند. دروغ و تهمت در این شرایط جواب می دهد و محصول ان بی اعتمادی می شود و اقتدار کاهش می یابد و استحکام درونی نظام کاهش می یابد و نظام از درون پوک می شود.

photo_2017-12-29_17-47-13

photo_2017-12-29_17-47-08

photo_2017-12-29_17-47-03

photo_2017-12-29_17-46-58

photo_2017-12-29_17-46-53

photo_2017-12-29_17-46-47

photo_2017-12-29_17-46-42

photo_2017-12-29_17-46-37

photo_2017-12-29_17-46-31

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۶ ، ۱۹:۲۱
حسن خیری